Business process analytiker arbetsbeskrivning

June 10

Business process analytiker arbetsbeskrivning


Business process analytiker är också känd som verksamheten analytiker. De tolkar olika former av förvaltning relaterad information i ett företag för att hjälpa ledningen att lösa problem och förbättra ett företags effektivitet.

Funktion

Business process analytiker arbetar inom alla branscher. De arbetar i alla avdelningar av ett företag, från kedjan leverans och logistik, till fördelning av resurser eller utformning av produktionsanläggningar eller andra byggnader. Ofta är dessa analytiker kommer att använda avancerad programvara för att lösa problem och komma med lösningar på förvaltningsfrågor. Dessa lösningar kommer sedan att presenteras till ledningen och genomförs.

Arbetsförhållanden

Business process analytiker arbetar 40-timmarsveckor och de flesta av deras arbete sker i en kontorsmiljö. Ibland, om jobbet kräver det, får de tillbringa tid i området genomför observationsarbete.

Kvalifikationer

Analytiker måste ha en kandidatexamen i något räkneförmåga såsom matematik. Många arbetsgivare föredrar sina anställda att ha en magisterexamen i operationsanalys eller förvaltningsvetenskap.

Utsikter

Enligt Bureau of Labor Statistics, är jobb inom industrin väntas växa 22 procent mellan 2008 och 2018, vilket är mycket snabbare än det nationella genomsnittet för alla jobb i USA.

Lön

Enligt Bureau of Labor Statistics, den genomsnittliga lönen för analytiker i 2008 var £ 44,850, med den högsta 10 procent tar hem mer än £ 60.398 per år. Ofta analytiker betalas också bonusar och få andra förmåner som medicinsk och livförsäkring, pensionsplaner och ersättning för universitetsprogram.


Relaterade artiklar