Budgetmåltider låginkomsttagare

September 11Utfodring en familj kan vara en dyr strävan. Emellertid, med kunskap om billig shopping och användningen av kuponger, kan någon familj skapa billiga måltider med lätthet. Kom ihåg att följa USDA riktlinjer mat när du handlar för att skapa balanserade, låg kostnad måltider för din familj. Fokusera din shopping på under säsongen, färska frukter och grönsaker, och titta på försäljning objekt för att skapa din familjs måltider för varje vecka.

Shopping Grunderna

Varje livsmedelsbutik i ditt område är riktad till olika individer. Vissa mataffärer, såsom Whole Foods, är riktade till avancerade konsumentprodukter som har ekologiska livsmedel. Andra butiker, som Wal-Mart och Target, fokuserar mer på budgetmedvetna konsumenter. Fokusera din shopping på billigaste butiken i ditt område för att börja din shopping. Ta reda på vad frukter och grönsaker är i säsong, eftersom de vanligtvis kommer att vara billigast. Läs din vecka försäljning cirkulär. Spara omedelbart genom att köpa annonserade specialerbjudanden. Men börja titta på dina säljannonser. Bara för att ett objekt är listad som ett försäljningspris betyder inte att det är en bra affär. Titta på priserna för dina mest köpta objekt för ett par veckor och köpa dessa poster endast när de är på sin lägsta priset. Begränsa utgifterna i affären genom att använda en lista och inte handla medan hungriga.

Samla kuponger och Stockpile

Börja samla kuponger från din söndag papper och online kupong webbplatser, såsom Coupons.com. Kom ihåg att bara klippa kuponger för objekt som du faktiskt använder. Använd kuponger på ett objekt när det är på försäljning till netto de lägsta prissatta artiklar. Köp några veckor eller månader "leverans av varor som inte löper ut i så lång tid när de träffar sitt lägsta priset. Detta kommer att skapa ett lager av mat som ska användas när du kämpar för att gå ihop. Det kommer också att hjälpa dig att spendera mindre pengar på mat över tiden. Före bygga din lager, planera dina måltider runt din butikens försäljning flygblad.

Håll häftklamrar Klar

Hitta några enkla recept som din familj älskar att använda baslivsmedel som inte löper ut snabbt. Till exempel, är ett bra sätt att omedelbart sänka dina matkostnader ha vegetariska måltider ett par gånger i veckan. Röda bönor och ris är en fyllning, billig måltid som många har. Köp dessa livsmedel i bulk på deras billigaste att ha några go-to måltider i ditt skåp. Tänk jordnötssmör en stor häftklammer, särskilt med barnen i huset. De kan enkelt göra sina egna smörgås vid behov och kan äta denna måltid som helst på dygnet. Om din familj har lasagne, undersöka vegetariska versioner och fylla på nudlar och pastasås när de går till försäljning. Med måltider hemma redo för att göra kommer att begränsa äta ute, liksom oplanerade livsmedelsbutik körningar, vilket sparar pengar.

Förbered Billiga Måltider

Om tiden är begränsad under veckan för matlagning, eller om du oroa dig för att använda alltför mycket el, förbereda veckans måltider i förväg på söndag och värma under veckan. Grill kyckling för huvudsakliga förrätter och lägg hjälpämnen varje dag för att göra varje måltid annorlunda. Markera varje måltid med sina ingredienser för enkel återuppvärmning hela veckan. Planera dina måltider baserade på veckans schema. Om ett barn har en sen baseball praxis utse den natten för en snabb smörgås måltid, särskilt om det behövs för att ätas på flykt.


Relaterade artiklar