Vad Ytor Do sugkoppar Stick till Best?

July 19

Vad Ytor Do sugkoppar Stick till Best?


Sugkoppar kan vara funktionella samt lägga dekoration till ditt utrymme. Suger koppar arbete genom att skapa en luftficka mellan sugkoppen och den släta ytan eller vägg du ansluter den till. En lufttät försegling bildas runt kanterna av sugkoppen, och det lilla luftfickan i centrum får den att trycka mot väggen eller ytan eftersom ingen luft kan komma in i utrymmet, vilket skapar ett vakuum.

Tile

Kakel är ett alternativ för sugkoppar, så länge kakel är större än sugkoppen som används och det är smidigt och icke-porös. Om plattan är mindre än sugkoppen, kommer det inte att skapa en tätning eftersom fogarna kommer att avskräcka vakuumförseglingen bildas. Du kan använda sugkoppar på kakel i badrummet eller köket för att hänga krokar för handdukar eller badrumstillbehör som du använder regelbundet och behöver enkel tillgång till.

Glas

Glas är en av de vanligaste ytor som används för sugkoppar. Du kan använda en sugkopp för att montera en GPS-enhet på vindrutan eller instrumentbrädan i bilen, vilket är en vanlig användning. Du kan också köpa ett fäste för din telefon, och med en Bluetooth-aktiverad enhet eller högtalartelefon, skapar detta handsfree-samtal. För att säkerställa en god tätning, se till att ditt glas är rent och fritt från damm och annat skräp.

Metall

Sugkoppar kan också täta mot metall, så länge som metallen är slät och icke-porös. Du kan använda sugkoppar för att hålla fast vid dina mjuka köksmaskiner att lägga krokar för objekt som du använder regelbundet, såsom husgeråd eller handdukar. Du kan också ansluta dem till metall i ett garage eller verkstad för hängande verktyg och andra ofta använda saker som du behöver ha till hands. Se till att du läser din förpackning, och inte försöka hänga mer än din viktgränsen tillåter.

Glasfiber

Sugkoppar kan även användas på glasfiber badkar, eftersom hela ytan är jämn och icke-porös. Du kan använda krokar att hänga rakhyvlar, tvättlappar och liknande. Det finns också föremål för personer som har svårt att halka i duschen, såsom en sugkopp handtag som gör att du kan skriva in och lämna ett badkar eller dusch lättare. Det finns också sugkopp mattor som du kan placera i botten av en dusch eller bad så att golvet är inte lika hal som det normalt skulle vara.


Relaterade artiklar