Att göra en konkret utomhus bord

October 22

Att göra en konkret utomhus bord


Utemöbler kan vända en tråkig veranda eller uteplats i en festlig sammankomst område. Bra alla väder möbler, men kan kosta en mindre förmögenhet, och vad som är överkomligt för den genomsnittliga homeowner är ofta inte hållbart. Om du vill göra din egen utemöbler, ta en cue från parker och andra offentliga utrymmen. Betong är hållbara och kan stå upp till alla typer av väder, medan det fortfarande är lätt att rengöra och ganska fläckbeständig. Seal din nya betong bord med murverk sealer för att hålla det ser kor under en lång tid.

Instruktioner

• Besluta om längd och bredd i tabellen. Klipp 2-tums-by-4-tums plastbelagd virke till lämpliga längder. Bygg en kvadratisk eller rektangulär ram. Täck ena sidan av formen med mer virke; borsta ett lager av snabbtorkande trä sealer över botten med en pensel och låt den torka.

• Skapa ett skal av fiberfri betong insidan av formen. Murslev betongen på en tum tjock över hela botten och sidor av ramen. Låt betongen inställd för 30 minuter.

• Fyll i formuläret nästan full med armerad betong. Låt topp kvartalet i formuläret tom. Använd en gummi float till slät och fiberfritt betong.

• Fyll återstående fjärdedel av formen med fiberfritt betong. Använd gummispackeln att avsluta betongen. Dra en trä avjämningsmassa eller utjämning enhet från ena änden av formen till den andra för att göra konkret nivå, sedan släta ytan med en ytbehandling av metall murslev.

• Vänta tre till fyra dagar och ta bort betongen från formen. Sand toppen och sidorna av betong med ett slumpmässigt planslip utrustad med en 100-grit skivor. Torka av betong och med en mjuk trasa.

• Blanda fyra delar vatten och en del av saltsyra i den vita plasthink. Försiktigt syrablandningen över betongen med en pensel eller roller.

• Skölj betongen noggrant efter 10 till 15 minuter. Låt torka i två dagar. Applicera en 3/8-tums tjock päls av betong spackel över toppen och sidorna av betong med en ren gummispackeln.

• Placera en ny 100-grit skiva i planslip och sand betongen igen. Torka av betong för att avlägsna alla slipdamm. Använd konstruktionsbindemedel att tillämpa metallben eller annan bas du valt till bordet och låt den torka över natten.


Relaterade artiklar