Hur man drar Comic Book Muskler

April 3

Hur man drar Comic Book Muskler


Rita muskler väl är avgörande för att skapa övertygande serietidning konst. Hjältar utan muskler är tråkigt och helt enkelt inte hoppa på sidan och i vår fantasi. En värld av serietidningar är fylld med större än livet skurkar och superhjältar och de ofta slåss använder sina intensiva fysiska krafter. En goda kunskaper i hur man drar serietidning muskler kan i hög grad hjälpa dig att skapa bilder som kommer att hålla läsarna att vända på sidan för att ta reda på vad fartfylld sekvens är nästa.

Instruktioner

• Rita delar av kroppen i cylindrarna för att skapa en grundläggande ram för musklerna. Rita bålen med en stor cylinder. Skapa höfterna med en triangulär form. Lägg överarmarna och underarmar med mindre, kortare cylindrar och se ner på dessa cylindrar är något mindre än toppen. Gör samma sak för benet cylindrarna samt men göra dessa större och längre än armarna.

• Skapa musklerna med fotbollsformade ovaler som avsmalnar till en viss punkt i varje ände. Placera överarmsmuskeln på toppen av den övre armen cylindern. Se till att detta något överlappar till det övre hörnet av bålen. Lägg biceps med en mindre ovalt som kommer från botten av överarmsmuskeln. Lägg två små ovaler, sida vid sida på toppen av underarmen cylindern för att skapa de underarm muskler.

• Rita bröstmusklerna på bröstet med två stora fyrkantiga formade ovaler på toppen av bröstet. Lägg magmusklerna med 3 rader av 2 små sida vid sida cirkulära former strax under bröstmuskler. Lägg quadriceps till de övre benen med två ovaler, sida vid sida som är större och rundare vid basen och tunnare på toppen. De ska se ut avlånga teardrops.

• Lägg muskler strimmor för att öka dramatiken ytterligare i bilden med flera korta vertikala linjer nära basen av varje muskel. När du bläck din illustration, lägga till en tjock mörk linje till den nedre kanten av varje muskel för att skapa djup.


Relaterade artiklar