Hur man skär en vattenmelon för att skapa en krubba

November 2En krubba, även känd som en vagga eller en barnsäng, är en möbel som används som en bädd för ett spädbarn. Hela vattenmeloner kan skäras till formen av en vagga, och det ihåliga centrumet kan fyllas med en färsk fruktsallad. En vattenmelon krubba gör en stor knutpunkt för en baby shower eller för en påsk-tema fest. Alla material som krävs för att göra en vattenmelon spjälsäng finns att köpa från köksbutiker eller återförsäljare online.

Instruktioner

Krubba

• Placera vattenmelon på skärbräda. Skär vattenmelon på längden. Affär ena halvan av vattenmelon i kylskåpet.

• Sätt i melonbollare i vattenmelon köttet, och dra den mot dig för att skapa en vattenmelon boll.

• Tryck på melonbollare över en glasskål för att frigöra vattenmelon bollen. Fortsätt denna teknik tills all vattenmelon köttet har avlägsnats.

Korg Crib

• Placera vattenmelon på din skärbräda. Använd måttband för att lokalisera upp i mitten av vattenmelon. Från denna plats åtgärd 1 tum på vardera sidan av varumärket, för att skapa en 2-tums-bred remsa över den övre halvan av vattenmelon. Detta kommer att utgöra spjälsäng handtaget. Markera konturerna av handtaget genom att försiktigt föra in kniven i vattenmelon huden.

• Mät höjden på vattenmelon, och dividera med två. Använd denna mätning för att lokalisera mitten på vattenmelon. Försiktigt poäng vattenmelon huden längs den nedre halvan av vattenmelon, se till att du inte gör mål över handtaget. Sätt kniven i varumärkena, och försiktigt klippa längs hälften av vattenmelon upp till handtagskanten. Skär ner från kanten av handtaget till snittet du just gjorde. Ta vattenmelon bit. Upprepa med den andra sidan.

• Sätt in kniven i vattenmelon köttet under handtaget och försiktigt mejsla ut köttet.

• Sätt i melonbollare i den nedre halvan av vattenmelon, och ösa ur köttet. Upprepa tills inget kött kvar. Var noga med att inte slå i handtaget när ösa.


Relaterade artiklar