Hur till Öka AT & T DSL Speed

May 7

Hur till Öka AT & T DSL Speed


Internettjänsten paket du köpte från AT & T ställer den övre gränsen för din DSL-anslutning hastighet. Högre hastighet paket är i allmänhet dyrare. Du kan uppgradera din servicepaket för att uppnå högre hastigheter, men det finns några saker du kan göra innan du uppgraderar till få ut det mesta hastighet av DSL. DSL-modem dela telefonlinjer med dina telefoner; ibland deras signaler störa varandra. Här är hur du kan minimera linjestörningar och öka din AT & T DSL hastighet.

Instruktioner

• Dra alla telefoner, faxar, telefonsvarare eller andra enheter som är anslutna till butiker telefon i ditt hus. Hittar du inte koppla ditt DSL-modem.

• Sätt ett DSL-filter dongle i telefonen uttag du unplugged.

• Anslut telefoner och andra enheter till DSL-filtret donglar. Anslut inte din DSL-modem till en filter dongle.

• Ring AT & T Customer Service och be dem att installera en "POTS-splitter" eller "DSL-splitter" på din adress. Se till att någon är hemma att notera var POTS-delare har installerats. AT & T Customer Service är kopplad i Resurs 1.

• Anslut DSL-modem till "Internet" eller "Data" port POTS-delare med en telefonkabel. Anslut den andra änden i telefonjacket på baksidan av modemet.

• Anslut en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på baksidan av modemet.

• Om du inte använder en router anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till en Ethernet-port på datorn. Om du använder en router, anslut den andra änden till Ethernet-porten på routern märkt "LAN", "WAN", "WLAN" eller "Internet". Det finns bara en av dessa fyra portarna på baksidan av routern.

• Anslut en annan Ethernet-kabel till en av de numrerade Ethernet-portarna på baksidan av routern och anslut sedan den andra änden till en Ethernet-port på datorn. Om du använder en trådlös router eller ansluta datorn direkt till modemet, hoppa över detta steg.

• Slå på datorn och logga in på ditt användarkonto. Om du använder en trådbunden router eller ansluta direkt till modemet, återansluter datorn automatiskt till din AT & T DSL Internet.

• Klicka på det trådlösa nätverkets signalstyrka på ikonen i det nedre högra hörnet av skärmen om du använder en trådlös router. Välj namnet på ditt trådlösa nätverk från listan och ange lösenordet om bad. Om du inte har ställt in det trådlösa nätverket ännu, är densamma som tillverkaren av den trådlösa routern nätverksnamnet och inte kräver ett lösenord. Till exempel skapar en D-link trådlös router ett nätverk som heter "Dlink."


Relaterade artiklar