Hur man dödar parasiter med aktivt kol

February 12

Hur man dödar parasiter med aktivt kol


Parasiter, om de lämnas därhän, kan frodas och ackumuleras i matsmältningssystemet och leda till ett brett spektrum av hälsofrågor, däribland diarré, feber och betydande förlust av energi. Aktivt kol räcker inte, men när som ingår i en grundläggande rensningen program kommer att bidra till att utrota parasiter. Konsultera alltid din läkare innan du börjar ett program, speciellt om du är gravid eller ammar, för en korrekt diagnos och att se till att aktivt kol och andra rensning tillskott är rätt för dig.

Instruktioner

• Ta två 250-280 mg kapslar av aktivt kol efter varje måltid för två veckor. Aktivt kol oxideras kol och kol har förmåga att absorbera föroreningar i ditt system. Det används också för att behandla dem som har svalt giftiga ämnen.

• Ta en kombination av rensning kosttillskott dagligen för att spetsa till aktivt kol rensning regim. Också ta tillägg för två veckor. Denna kombination innehåller 1/2 tsk (ca 20 droppar från dropp) av svart valnöt extrakt efter varje måltid, 1/2 tsk av papaya extrakt efter varje måltid, och två 450-455 mg Cascara Sagrada och havtorn bark kapslar per dag ett på morgonen och en annan på kvällen.

• Drick en kopp pumpa, svart valnöt och kamomill rensning te på morgonen och en kopp på kvällen för två veckor för att ytterligare förstärka aktivt kol rensningen program. Svart valnöt och kamomill rensning te används för att spola matsmältningssystemet av parasiter.

• Upprätthålla en defensiv diet för att säkerställa framgång för aktivt kol regimen. Lägg färsk vitlök till alla dina måltider. Vitlök, när man skär eller krossas, släpper ett enzym som kallas allicin, vilket i slutändan svälter och dödar parasiter. Försök att äta minst två kryddnejlikor per dag. Snack på pumpafrön, som hjälper utrota parasiter och maskar. Undvik att dricka kaffe, alkohol och söta drycker, som kan försvaga immunsystemet och kroppens förmåga att bekämpa parasiter. Sluta äta skaldjur, fläsk och mejeriprodukter. Se till att alla andra kött tillagas väl gjort. Rått kött innehåller ofta parasiter. Ät mat med högt beta-karoten och vitamin A, såsom morötter, sötpotatis och ananas. Vitamin A stannar parasitlarver. Drick mycket vatten för att hjälpa spola och ditt system och hålla kroppen hydrerad. Dricka endast filtrerat vatten för att förhindra eventuella föroreningar från kranvatten från att störa reningsprocessen.

• Alltid ordentligt ren köksytor, som kan grogrund för parasiter, för att undvika att ta in nya parasiter och använda separata ytor för framställning av kött och för att förbereda grönsaker.

• Kontrollera tillbaka med din läkare för att testa för parasiter. Om det återstår några tecken på parasiter, kan två-veckors program påbörjas igen efter en veckas uppehåll.

• Tugga en acidophilus med bifidus wafer efter varje måltid en gång parasiterna framgångsrikt elimineras för att återställa hälsosamma bakterier i ditt system.


Relaterade artiklar