Hur man håller håret lockigt hela dagen utan hårspray

August 15

Hur man håller håret lockigt hela dagen utan hårspray


Att hålla vågor eller lockar i rakt hår hela dagen kan ta lite planering. Hår ser ofta helt lockigt när bara stil utan droppar inom ett par timmar. Skiktning på hårspray är inte alltid svaret som det bara kan belägga håret, tynga ner och göra det klibbigt. Om detta händer dig, då du behöver för att börja ställa in ditt hår när det är vått, snarare än att använda uppvärmda verktyg för att göra omedelbara vågor på torrt hår. Hairspray har varit den moderna fix sedan 1960-talet uppfinningen av bikupa, men klassiska uppsättning lockar kan överleva utan den.

Instruktioner

• Kamma igenom rent, fuktigt hår, sedan arbeta i god läggningsvätska, kamma igenom igen för att distribuera produkten. Om du inte kan få ställa in lotion, eller har fint hår, kanske du föredrar att använda mousse.

• Dela håret i sektioner, med hjälp av kam och sektione klipp. Detta hjälper dig att arbeta snyggt och om lockarna är snyggare då det inte finns några knutar eller öglor att dra ner dem senare.

• Linda varje avsnitt runt en locktång och säkra med en klämma.

• Lämna håret torka helt, eller helst torka den under en motorhuv torktumlare. Detta torkar håret på vanligt sätt, men inte blåsa papiljotter runt, lossa lås eller orsaka frizz.

• Ångra dina lockar och ordna dem som du vill, var noga med att inte dra dem för mycket. Fästa små delar på framsidan ger en vintagelook. Det kan också bidra till att stoppa den övergripande stilen från att dra ner, vilket gör att curl att falla ut.


Relaterade artiklar