Hur konvertera en PDF till en lågupplöst PDF

August 11

Hur konvertera en PDF till en lågupplöst PDF


Spara ett PDF-dokument på en lägre upplösning minskar storleken på filen, vilket gör det lättare att skicka som e-postbilaga eller ladda upp till en webbplats, sociala nätverk eller molnbaserad fillagring service. Nackdelen är att minska upplösningen kommer också att sampla och komprimera alla bilder eller foton i dokumentet och konvertera avancerade typsnitt till en enklare stil. Använd "Minska filstorlek" kommando i Adobe Acrobat PDF-skapande program för att spara PDF-dokument på en lägre upplösning.

Instruktioner

• Öppna PDF-dokumentet som du vill konvertera till en lägre upplösning i Adobe Acrobat. Programmet visar PDF-filen i huvud arbetsytan fönstret.

• Klicka på "File" fliken i huvudmenyfältet. Välj "Spara som Övrigt" i rullgardinssnabbmenyn, och klicka sedan på "Reducerad storlek PDF" alternativet.

• Visa alternativ PDF-fil kompatibilitet i dialogfönstret. För bästa resultat, välj inställningen "Acrobat XI". Men väljer det här alternativet innebär endast de användare med den senaste versionen av Adobe Acrobat eller Adobe Reader kan se filen. Om du tror att läsarna kan öppna filen med äldre versioner av denna programvara, välj "Acrobat 4.0 eller senare" -inställning i stället. Klicka på "OK" i dialogfönstret.

• Ange en minnesvärd namn för PDF-filen i tillämpliga fält och välj sedan var på din dator du vill spara dokumentet. Klicka på "OK" för att avsluta proceduren. Acrobat resamples nu och komprimerar bilder och grafik i dokumentet, tar bort ogiltiga bokmärken och nedgraderingar några avancerade typsnitt för att skapa en låg upplösning version av PDF med en mindre filstorlek.


Relaterade artiklar