Dekorera ett sovrum med Star Wars

February 16Ditt barn drömmer om en galax långt, långt borta och en Jedi öde. Delight ditt science fiction entusiast med en Star Wars-tema sovrum design. Införliva sina favoritfilmer i inredningen av sitt rum för att personifiera den - utan att tillgripa licensierade tecken på sängkläder och Ewok gardiner.

Väggar

Dekorera ett sovrum med Star Wars


Måla en öde ökenlandskap på väggarna i olika nyanser av solbränna, rött och ockra att framkalla planeten Tatooine. Punktera denna bakgrund med dekaler av favoritfigurer för en yngre barn eller med vintage filmaffischer för en mer sofistikerad tonåring fan. Neutral tan draperier eller en bambu skugga ger en mångsidig fönster behandling för denna design.

Tak

Måla taket djupblå eller violett och lägga glöd-in-the-dark självhäftande stjärnor. Fäst vita twinkle ljus till omkretsen av taket så när det är dags att gå mörk, din blivande Jedi kommer att omges av belysningen av galaxer. Införliva en stjärnkarta ovanför sängen visar konstellationer eller planeter.

Accenter

En rustik bokhylla rymmer favorit Star Wars actionfigurer och, kanske, den Lego Millenium Falcon. En rad av vitklädda storm trooper siffror häftas på väggen ovanför dörren. Ett par korsade ljus sablar pryder väggen som medeltida vapen av gamla, medan en talande Yoda står sentinel i ett hörn dispense förvrängd visdom genom att trycka på en knapp.


Relaterade artiklar