Hur till Återvinna Chair Pads

January 1

Hur till Återvinna Chair Pads


Huruvida stolen pad som ska återkrävas är original till stolen, kommer den genomsnittliga stol njuta av en annorlunda utseende med denna enkla stol tillbehör. Även om detta är särskilt sant i matsalsstolar, kommer varje stol med en löstagbar stoldyna ha minst två utseende. Och om stolen pad görs som en reversibel enhet då stolen kommer att ha tre olika utseende. I dagens konsumentdriven marknad billig import, många gånger nya stol kuddar kan endast köpas för skuminsatsen och sedan återhämtade sig med tyg köps av varvet för att samordna med det övergripande inredning

Instruktioner

• Ta bort alla föremål från arbetsbordet som inte behövs. Fastställa möbeltyg ut på arbetsbordet. Vik tyget på mitten med räta mot räta. Skala skummet av stolen kudde av något tyg, noga med att inte skada skummet. Placera skummet på tyget nära sömmen kant. Använd skräddare krita för att rita ett mönster av skummet medan du håller skummet på plats med fria händer. Ställ skummet åt sidan för senare användning.

• Nåla fast tyget tillsammans längs krita linje. Rita en andra kritlinje en tum utanför den ursprungliga krita linje. Använd sax för att klippa längs den yttre krita linje. Ställ undan alla överflödigt tyg för ett annat projekt. Att hålla stiften på plats, använder stor maskin sömmar att tråckla tyget tillsammans lämnar en 18 tums öppning.

• Ställ in temperaturinställning på strykjärnet till en måttlig värme. Sy med en sicksack nära tråckelsöm. Använd sax för att trimma nära den yttre kanten av sicksack. Använd spetsen på den varma järn för att trycka längs tråcklingen linjen. Vänta medan tyget svalnat, ta bort stiften och sedan vrida pad locket inifrån och ut.

• Använd spetsen av järn och tryck i sömmen raden av maskin sömnad. Låt pad locket cool. Vik skuminsatsen i halv med en hand och med den fria handen öppna dynan luckan. Placera skummet inuti locket. Tryck skummet i alla sidor av locket. Vik en tum av tyg i det inre av stolen pad locket och stänga 18 tums öppning med handen eller maskin sömnad.

• Klipp grosgrain band på mitten. Använd skräddare krita för att markera en plats nio inches till höger och vänster om mitten tillbaka sömlinjen. Fäst en bit av halverad band till varje krita märket med snäva handen stygn. Placera stolen pad i stolsitsen och slips varje längd av bandet till en motsvarande skena av stolens rygg.


Relaterade artiklar