Hur man gör en extra poofy Ingen Sy Tutu

December 26Små flickor älskar att dansa. Gör en extra poofy tutu för extra unge ska ha på sig till danslektion, spela klä upp eller bara för skojs skull. Det är lätt att göra en no sy tutu. Välj en kombination av färger eller en färg för din tutu. Göra en no sy Tutu är en lätt projekt som du kan fylla på mindre än en timme.

Instruktioner

• Mät midjan på den person du gör tutu för. Skär ett gummiband samma storlek för din linningen. Please de två ändarna av det elastiska tillsammans med en enkel söm för att skapa en cirkel. Sömmen kommer att täckas så att det inte behöver se perfekt ut.

• Skär 14-tum lång och 6 tum breda remsor av tyll. Du kan använda tyll som kommer på en rulle eller av varvet. För en extra pösigt tutu, behöver du cirka tre varv eller tre rullar med tyll.

• Vik remsorna på mitten, placera dem över elastisk och knyta ihop dem. Knyt ett lager av tyll på hela linningen. Lägg till ett ytterligare skikt för en extra poofy tutu. Om du använder mer än en färg, växla färgerna på dina band för en ens titta.


Relaterade artiklar