Roliga Hemlagad Hamster Leksaker

November 11

Roliga Hemlagad Hamster Leksaker


Gör din egen hamster leksaker är ett bra sätt att ge din hamster med unik underhållning utan att behöva betala för kommersiella leksaker. Kommersiella hamster leksaker kan vara dyr, och eftersom hälften av det roliga för din hamster ligger i att förstöra dem, är det kostnadseffektivt att göra din egen hamster leksaker i stället.

Gömställen och hus

Kartonger i alla former och storlekar är i stånd att omvandlas till bostäder och gömställen för din hamster. Flingpaket, till exempel, är dimensionerade bra för detta ändamål. Skär hål i olika storlekar i alla sidor av straffområdet tejpa slutet av lådan stängd för att skapa ett slutet utrymme med gott om ingångar. När det är möjligt, välja pappmaterial som inte har bläck på dem, för säkerheten för din hamster. Matbehållaren lådor är i allmänhet säkra, men andra typer av boxar kanske inte.

Spela Gym

Hamster spela gym kan skapas från en mängd olika material. Om du har pappmaterial av olika slag såsom papper handduk och toalettpapper rör, kartonger, flingpaket och skokartonger, kan du skapa en unik klätterställningen i valfri storlek eller form som du kan tänka dig. Skär hål i rutorna, passar rören i hålen och tejpning dem på plats. Du kan skapa en labyrint eller en klätterställning på detta sätt, skapa massor av butiker för din hamster att njuta av sig själv.

Legos

En annan metod för att skapa något för din hamster att klättra på är att använda Legos eller andra liknande byggstenar. Eftersom de är tåliga och finns i många olika former och storlekar, himlen är gränsen när det gäller att bygga det perfekta huset, gömställe eller klätterställning för din hamster att njuta av. Om din hamster börjar tugga på någon del av dina Lego leksaker, men de bör tas bort eller bytas ut.

Tuggleksaker

Hamstrar älskar att tugga, vilket är anledningen till många av deras kommersiella leksaker hamnar i sank. Vad du kan göra för att motverka detta är att ge din hamster massor av saker att tugga på. Klipp av papper och kartong rör i små ringar som din hamster kan bära runt och tugga på. Du kan också skapa kuber och andra former av papp som din hamster kan riva när hans tuggar vana körs frodas.


Relaterade artiklar