Hur airbrush Fleshtones med Createx Paint

September 23

Hur airbrush Fleshtones med Createx Paint


Ta en närmare titt på din hud. Vad du ser är att din hud är inte en solid färg, men en mängd olika nyanser allt blandas. Om du airbrushing fleshtones med Createx färg, är det första passet med en "kött" färg bara början. Vad verkligen ger målade fleshtones till liv är olika och brister, såsom fräknar och fläckar. Dessa kommer att byggas upp successivt tills huden ser riktigt.

Instruktioner

• Applicera en solid bas kappa som ligger nära köttet tonen som du försöker återskapa. Vissa färger som du kan välja mellan inkluderar Sand, Mörkbrun och persika. Du kan också blanda färger för att uppnå en bättre matchning till önskad kött tonen.

• Mjukt mottle röda och lila på baslack att börja lägga variation till köttet tonen. För att göra detta, tunna ner färgen lite med destillerat vatten och spraya genomskinliga små virvlar av färg. Håll dem ljus och slumpmässiga. Du vill att baslack att visa igenom. Kom ihåg att du alltid kan lägga till fler, men med färg bort om du överdriva det är mycket svårare.

• sprut samma röda och lila på duken för att skapa fräknar och ytterligare variation. Detta åstadkoms genom att vrida ner PSI, ta bort nålskyddet från airbrush pistol och snärta avtryckaren för att producera stänk av färg. Det tar lite övning, så du kanske vill prova på ett papper innan de bestämmer sig den till din målning.

• Lägg gulingar, brunt, blues eller gröna som behövs efter de två teknikerna som redan beskrivits. De exakta färger du använder varierar beroende på tonen huden som du försöker återskapa.

• Lägg vener genom att spraya en mycket tunn blå-grön blandning. De vener bör vara knappt synlig för att inte dra uppmärksamheten till sig.

• Lätt lägga till ytterligare skikt av grundtonen att gå färgerna tillsammans. Du kan mottle eller stänka dem beroende på täckningsbeloppet behövs (marmorering omfattar mer än stänk).


Relaterade artiklar