Hur man använder ansikts luffa dynor

June 25Visste du att du kan uppnå ljusare och bättre hy genom att använda ansikts luffa kuddar? Webbplatsen Utöver Jane konstaterar att bara tvätta ansiktet är inte tillräckligt för att bli av med döda hudceller som orsakar tråkig hudton. Ansikts exfoliators, som ansikte luffa kuddar, kan användas flera gånger per vecka för att avlägsna döda hudceller och smuts, avslöjar nyare och fräschare hud under. Använda ansikts luffa kuddar regelbundet kan hjälpa till att förhindra tilltäppta porer och pormaskar.

Instruktioner

• Fukta ansiktet med rent, varmt vatten. Exfoliating en torr yta kan orsaka mikroskopiska repor och tårar, skapa en ofullkomlig hudton.

• Tvätta ansiktet med din vanliga rengöringsmedel. Använd inte ett rengöringsmedel med kemiska exfolierande såsom alfahydroxisyror, eftersom dessa kan alltför exfolierar när de används samtidigt som en luffa. Var noga med att skölja ansiktet rent.

• Exfolierar med ytan luffa dynan. Fukta dynan med varmt vatten och sedan försiktigt exfolierar med den grova sidan genom att gå över ansiktet i små cirkelrörelser. Upprepa hela ansiktet i 30 till 60 sekunder.

• Skölj med varmt vatten för att avlägsna eventuella överblivna rengöringsmedel eller skräp och sedan handdukstorka med en ren och torr handduk.


Relaterade artiklar