Hur man vermikulit en bassängbotten

April 13

Hur man vermikulit en bassängbotten


Vermikulit används för att bilda botten av vinyl liner pooler, enligt webbplatsen för The Schündler Co, en pool entreprenör. En blandning av vermikulit, sand och cement appliceras med en murslev för att skapa en slät botten som vinyl fodret placeras över. Den släta ytan förhindrar skador på fodret och kommer inte att förfalla.

Instruktioner

• Gräv någon jord som behövs för poolen installationen. Några ovan mark pooler kräver en utgrävning för den djupa änden, medan i mark pooler kräver fullständig utgrävning. Se till att jorden kvar i utgrävningen är ordentligt packad utan utstickande stenar eller trädrötter.

• Häll torr vermikulit på marken och nivån till en tjocklek av ca 2 inches med en kratta. Skapa ett enhetligt skikt av vermikulit över hela poolen botten. Vermikuliten kommer i 7.26kg. påsar med ca 4 kubikfot material.

• Blöt vermikuliten till den punkt materialet är mycket fuktigt. Använd en sabotage, eller någon annan tung, flatbottnad verktyg för att packa vermikuliten poolbotten. Se till att det inte finns några vassa ytor eller ojämna ytor i poolen botten som kan skada vinyl liner.


Relaterade artiklar