Hur man bygger en trä svängdörr

July 5

Hur man bygger en trä svängdörr


Installera en trä svängdörrar mellan två rum, liksom köket och matsalen, lägger till en naturlig del av skönhet och karaktär till ditt hem. En svängdörr kommer även att låta dig att separera rum samtidigt tillåta enkel åtkomst från båda sidor av dörren samtidigt. Svängdörrar kan installeras var som helst, och är inte mycket svårt att installera, om du har en medhjälpare. Några grundläggande verktyg och svängdörr hårdvara krävs.

Instruktioner

Hur man bygger en trä Swing Door

• Avsluta trädörr på önskat sätt. Efterbehandling tekniker inkluderar färgning, målning, två-toning, naturlig efterbehandling, vaxning, etc. Dörren ska vara klar och torkas innan den hängs.

• Markera önskade positionerna för dubbelverkande gångjärn på rumpan sidan av dörren (gångjärnssidan av dörren kallas rumpan sidan). Montera gångjärnen med skruvarna. Om dörren är tyngre, tillsätt tre gångjärn till butt sida innan hängande.

• Ställ dörren upp i dörrkarmen. Placera dörren i önskat läge och placera en nivå bredvid dörren för att säkerställa att dörren är nivån. Markera positionen för gångjärnen.

• Ha en hjälpare hålla dörren upp och öppen medan du skruva fast dörren till dörrkarmen med en borr. Testa dörren så att den öppnas och stängs fritt.


Relaterade artiklar