Hur man kan inreda ett badrum med pärla ombord

October 9

Hur man kan inreda ett badrum med pärla ombord


Bead styrelse är en typ av paneler. Det är oftast används för att dekorera botten 3 till 5 fot av en vägg. I badrum, är vit pärla ombord vanligast. Installera pärla ombord på badrum väggar är ett smart sätt att lägga till några arkitektoniska detaljer till rummet utan att behöva göra någon ombyggnad. Bead styrelse är billigt, ger en dramatisk effekt för liten ansträngning och även nybörjare kan installera det.

Instruktioner

Hur man kan inreda ett badrum med pärla ombord

• Lägg pärla ombord till den nedre delen av dina väggar för att skapa en mysig känsla. Skär styrelsen att bredden du behöver och lim eller spika det på väggarna. Den nedre delen av pärla ombord ska röra upp din bas styrelse. Lägg listen till toppen av pärla ombord för ett snyggare utseende.

• Täck en vägg från golv till tak med pärla ombord. Om du gör det kommer att lägga textur till dina väggar utan att behöva tapeter dem. Gör bara en vägg om ditt badrum är liten. Du kan också täcka varje vägg med pärla ombord. Du kan även täcka gamla eller fula plattor med pärla ombord.

• Fäst pärla ombord på utsidan av ditt badkar för att ge det en skräddarsydd look, eller ens på toppen av fula kakel i ditt duschväggar. Syntetisk pärla ombord är vattentät.

• Montera pärla ombord på taket i badrummet för att täcka upp texture eller popcorn tak. Prova limning pärla ombord på framsidan av föråldrade badrumsskåp dörrar.

• Lägg pärla ombord till små delar av väggen, t.ex. bakom en spegel, för att ge djup till badrummet.


Relaterade artiklar