Hur att fästa en koja i ett träd utan att spika in i trädet

March 2

Hur att fästa en koja i ett träd utan att spika in i trädet


Fästa en trädkoja i ett träd med spikar är det självklara tillvägagångssättet, som erbjuder snabbhet och styrka. Men om trädet inte tillhör dig eller om du strävar efter att bygga bara en tillfällig struktur, kanske du vill undvika att använda naglarna. Det finns flera sätt att närma sig uppgiften. Oavsett vilken metod du använder, är det viktigt att göra fäst lika stark som om du använde naglar.

Instruktioner

• Bolt trädkojan till trädet om du inte vill använda spikar. Använd galvaniserade bultar för att undvika rost. Välj tunga bultar där trädkojan är tung konstruktion. Alternativt, skruva trädkojan till trädet.

• Lash trädkojan till trädet med rep om du inte vill att punktera trädet med bultar eller skruvar. Borra hål i huvud medlemmarna i trädkojan struktur. Trä starka rep genom dem och knyta robusta stopp knop, såsom människa rep knop. Knyt andra ändarna av knutarna till starka grenar. Sikta på att ha minst ett halvt dussin tie-poäng. Trädkojan kan gunga lite i vinden när surrade stället spikade, skruvade eller bult.

• Bygg trädkoja på en säker plattform om du inte vill använda några infästningar alls på trädet. Använd robust timmer - såsom stammar av andra träd - att skapa stödben. Butt de inre ytorna av träd husstommen upp mot stammen så att det har strukturellt stöd. Den svängande rörelse ibland förknippas med några rep buren trädet hus är därmed dämpas.

• Bygg en mid-trunk stöder avsats i trädet med hjälp av timmer stöttor om du inte vill att det ska vara en plattform baserad konstruktion. Detta kommer att nödvändig punktering av stammen för att tillhandahålla fästpunkter. Men du kommer inte att behöva använda naglarna. Se till du stämjärn ut fästpunkterna till ungefär halva tjockleken av bålen, för att åstadkomma tillräcklig strukturell integritet.


Relaterade artiklar