Hur man simulera fogarna när färgning av ett betonggolv

November 2

Hur man simulera fogarna när färgning av ett betonggolv


Betonggolv har blivit en favorit golv val. Betong kan färgas för att göra det likna en massa olika golvbehandling. Vissa tekniker gör en hel del oreda, dock, och är bättre skapas under byggtiden än efter inflyttning. Det gör-det-själv hem hantlangare kan göra konkret ser ut golvplattor genom att använda några verktyg, färg och tätningsmedel.

Instruktioner

• Ta bort alla möbler från rummet där du arbetar. Ta alla bilder ner från väggarna. Om du arbetar med nybyggnation, gå vidare till steg 4. Det är bäst att göra mål betongen innan utforma väggarna för att underlätta rörligheten. Använd en promenad bakom betongsågen för att skära betongen innan utforma väggarna. Hyr en promenad bakom såg på din lokala verktyg Rental Store.

• Tejpa utanför rummet där du kommer att arbeta. Placera plastplattorna över väggarna att fånga betongdamm och bidrar till att hålla rensning till en minimal. När du gör det konkreta, det gör en hel del fint damm. Använd målartejp för att hänga plastarken. Målartejp skadar inte vägg finsih.

• Layout din injekteringsbruk linje design på betongen. Använd en penna för att göra referenspunkterna på betongen. Snap dina snittlinjer med hjälp av en krita linje med blå krita. Röd krita kommer att lämna en röd fläck på betong som kommer att vara synlig även efter färgning. Gör din krita linjer sträcker sig förbi stopp poäng för varje skär, vilket gör det lättare att se när du gör det betongen. Om mönstret inte dosen fungerar, sopa blå krita, ta bort design och börja om från början, vilket är det mest kritiska steget att göra konkreta ser ut fogarna. Krita skisserar kommer att ge en rak referenslinje som kommer att representera fogarna.

• Skär krita linje med en cirkelsåg och en murad blad. Använd en linjal för att styra sågen. Raka linjer är oerhört viktiga för faux utseende att lyckas. Ställ in för att såga 1/4-tums djup bara. Var särskilt försiktig skära krita linjerna inte gå förbi skärningspunkten mellan två linjer. En 2x6 bit av virke som är mycket rak fungerar utmärkt för en rak kant.

• Resultat några trånga platser eller detaljer med hjälp av en 4 1/2-tums kvarn och en murad blad, som är tillräckligt liten för att komma in platser som cirkelsågen inte kan nå.

• Fogning skårlinjerna efter att betongen har färgats och förseglas med ett lager av tätningsmedel kommer att hålla bruket fastnar i betongytan. Gjut biglinjerna precis som du skulle göra för golvplattor.


Relaterade artiklar