Hur man undervisar barn att Skriv Introduktioner för populär Essays

August 2

Hur man undervisar barn att Skriv Introduktioner för populär Essays


En expository uppsats är en uppsats som innehåller fakta, inte en som innehåller yttranden. Studenter som är kapabla att slå upp fakta och stringing ihop dem skriftligen kan skriva dessa typer av essäer, så en expository uppsats kan skrivas på någon grad nivå. För att slutföra en resonerande essä, måste eleverna också lära sig att skapa en introduktion till dessa essäer.

Instruktioner

• Förklara för eleverna att en expository uppsats innehåller bara fakta. Beroende på deras klass nivå, studenter kan eller inte kan ha haft exponering för uppsatser som innehåller yttranden. Om de har inte ge en allmän uppfattning om vad en uppsats med yttranden handlar om och hur man kan undvika att det i det här fallet.

• lära eleverna grundläggande format till en expository uppsats. Detta är helt enkelt en presentation av flera omständigheter som hänför sig till ämnet - som en förteckning över de presidenter i USA, eller en lista med fakta och siffror om Titanic. En expository uppsats bör dessa fakta som anges i punkt form och ska vara meningsfullt i sitt sammanhang.

• Lär eleverna vad en introduktion är. Denna punkt i början av en uppsats bör ge en allmän översikt över vad det uppsats handlar om. Lista flera saker du kan hitta i en inledning, såsom en mening om ämnet, en berättelse om ämnet, eller någon godbit av intressant information som hänför sig till ämnet till hands.

• Visa studenten hur man skapar en introduktion för deras expository uppsats. Titta på det allmänna ämnet och göra några preliminära forskning för att få en uppfattning om de fakta de kommer att lägga fram. Lära eleverna att komma med några meningar om ämnet och inkluderar en ledtråd till den information de kommer att innehålla.

• Påminn eleverna om att de kan se över sin introduktion efter att de har skrivit resten av uppsatsen, så att införandet kan förbli relevant för hela uppsatsen.


Relaterade artiklar