Så att välja rätt formel av Pert Plus för ditt hår

January 3

Så att välja rätt formel av Pert Plus för ditt hår


Pert Plus är en linje av 2-i-1 schampo och balsam utformade med varje hårtyp i åtanke. Att välja rätt schampo är viktigt att upprätthålla sunda hår och inte tynga ner i onödan. När rengöras noggrant med de produkter som är avsedda speciellt för det, kan håret vara och ser frisk, stark och glänsande. Enbart Schampo inte ge håret glans och mjukhet som kommer tillsammans med att använda balsam.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av hår du har. Om ditt hår är torrt och du har en kliande hårbotten, behöver du en återfuktande schampo. Om ditt hår blir fet snabbt, behöver du en formel som rengör håret av rester och kontroller greasiness. Men om du har en kliande hårbotten och blir vita flingor, du kanske att göra med mjäll. Den bästa typen av schampo för dig skulle vara en som behandlar mjäll. Välj ett schampo för färgat hår om du färga håret och vill behålla färgen.

• Välj Pert Plus formel som är rätt för dig. Det finns totalt 9 olika Pert Plus schampo med tillsatt balsam. För normalt hår, välja Medium eller Fresh. Medium är perfekt för normalt hår, medan Fresh innehåller mentol som fräschar hår. För fet eller fina hår, välja Fin eller Extra Body. The Fine formel lätt villkor och lägga fyllighet, medan Extra Body tillför kropp och volym med ingredienser såsom eukalyptus och rosmarin. För torrt hår, välj Djup, som djupt villkor torrt eller skadat hår. För mjäll-benägna hår väljer mjäll kontroll eller mjäll Plus. Mjäll kontroll behandlar klåda och fjällning som orsakas av mjäll, medan mjäll Plus kontrollerar mjäll, gör håret friskare med ingredienser såsom tea tree olja och vild mynta. För färgbehandlat hår, välja färg Care. Denna formel innehåller lavendel och aloe vera, som återfuktar och skyddar färgat hår eller hår skadats av sådana behandlingar. Alla dessa schampo för både män och kvinnor är schampo plus balsam formler.

• Välj bland fyra formler som är utformade speciellt för män. De är: 3-i-1 för hår och hud som villkor både kropp och hår; Förtjockning, som inte väger ner håret; Deep Cleansing, som förtydligar genom att ta bort uppbyggnad och rester, och Daily mjäll, som innehåller pyritionzink och hjälper till att kontrollera mjäll. Dessa schampon för män innehåller schampo plus balsam. 3-i-1 linje är ett schampo plus balsam och duschkräm formel.

• Tänk på pH-balans när man väljer en Pert Plus formel. Potentiell väte, eller pH, bestämmer surhetsgraden i en substans. PH för ett schampo, som vanligtvis är mellan 4 och 9, bör vara nära det pH av hår, som är 4,5 till 5,5. Alla Pert Plus schampo har pH-nivåer av 5,4-6,4, utom Deep formel och Deep Cleansing formel, som har pH-nivåer av 4,9-6,4, och 6,5 till 7,5, respektive.


Relaterade artiklar