Idéer för skewering jordgubbar för en visning

August 27

Idéer för skewering jordgubbar för en visning


Klä upp din fest eller skapa en romantisk knutpunkt för din kärlek genom skewering jordgubbar. Blanda denna söt frukt med en läcker kombination av choklad eller andra frukter. Färgerna kombinerar vackert och kommer att ge din skärm som extra touch till glädje för gästerna. Skapa en skewered jordgubbs display på fester, semester eller en lugn kväll hemma.

Patriotisk Display

Kombinera jordgubbar, blåbär och marshmallows för en patriotisk skärm för den fjärde juli eller firandet av en amerikansk soldat återvände hem. Positionera varje spett sida vid sida vertikalt på en plåt. Skapa den amerikanska flaggan genom att kombinera blåbär och marshmallows på basen av spett med jordgubbar och marshmallows mot spetsen. Om du vill ha en enklare projekt, helt enkelt lager några jordgubbar, följt av marshmallows och sedan blåbär, skapar en båge på plattan.

Jordgubbe-Form

Spett hela jordgubbar med stjälkar avskurna. Placera spetten i form av en jordgubbe och topp utanför centrum av jordgubbar med triangeln-cut melon. Detta kommer att skapa bilden av en jordgubbe. Strawberry formade skärmar är kul för jordgubbstemafester, Strawberry Shortcake födelsedagsfester eller utomhus sommarfester. Frukten kommer att smaka sval och uppfriskande.

Givande Display

Ge en speciell gåva till vänner eller nära och kära som älskar frukt, särskilt jordgubbar. Börja varje spett med två jordgubbar skivor. Lägg till en rad andra frukter med jordgubbar blandas hela och sedan slutföra spett med 2-4 ytterligare jordgubbar skivor. Detta är en bra idé för frukt buketter. Det förstärker smaken och blandar starka röda nyanser med mjukare nyanser av andra frukter.

Romantiskt Display

Skapa en romantisk display för din significant other med skewered choklad-omfattas jordgubbar. Spett hela dina jordgubbar och lämna ungefär en tum mellan varje jordgubbe. Lägg spetten på en rund platta och lätt duggregn choklad över varje skewered jordgubbar. Ordna spetten för att skapa en hjärtform på plattan.


Relaterade artiklar