Hur man kan inreda med en soffa och tre stolar

May 27

Hur man kan inreda med en soffa och tre stolar


Gemensamt vardagsrum grupperingar har en soffa och kärlek sits eller soffa med en eller två stolar. Dekorera med en soffa och tre stolar kräver en annan inställning till typiska vardagsrummet möbler arrangemang, även om det gör att du också större frihet att prova nya arrangemang. Vissa partikulära soffor noll sönder i en soffa med stolar, som garanterar dina möbler kommer att matcha. Det är möjligt att använda alla fyra stycken i samma rum, även om de inte matchar, så länge de kompletterar varandra.

Instruktioner

• Måla väggarna med en ljus, neutral nyans eller en nyans som är närvarande i varje möbel. Till exempel, om din soffa och stolar har alla grädde eller ljusblå, välja en av dem som färg på dina väggar.

• Placera en matta i rummet där du planerar att arrangera möblerna. Detta kommer att jorda arrangemanget och anslut alla bitar. Använd ett mönster som kompletterar tyget i alla fyra möbler, eller använd en enfärgad matta med en enkel gräns om soffa och stolar har upptagen mönster.

• Arrangera soffa och stolar runt brännpunkten i rummet, exempelvis en TV eller öppen spis. Placera soffan mittemot samlingspunkt och ordna tre stolar framför den. Alternativt, ordna två matchande stolar framför soffan med den tredje catercorner eller bredvid soffan. Om det inte finns tillräckligt med utrymme för att läget två stolar så att de flankerar soffan och satte tredje stol hela rummet i ett hörn mot soffan. Använd slutet tabeller eller ottomaner för att balansera de tre stolar.

• Häng väggdekor som kompletterar stilen på dina möbler och färgsättning. Centrera en stor målning eller en gruppering bakom soffan om soffan är placerad mot en vägg.

• Accessorize rummet med dekorativa objekt som drar rummet tillsammans. Lägg kuddar till soffan tillverkad av samma tyg som stolarna. Det är OK att blanda mönster om samma färger används i varje mönster.


Relaterade artiklar