Hur man gör Infant Skor

September 6

Hur man gör Infant Skor


Vill du göra ett par söta, eleganta mjuka sulor skor för ditt barn? Denna artikel kommer att försöka förklara processen av att utarbeta egna filtskor.

Instruktioner

• Mät ditt barns fötter. Detta är viktigt för att hitta en mall i rätt storlek för ditt barn. När du har hittat en mall i storlek och stil du vill, klippa ut de enskilda delarna och stift dem till filten du valt, vilket åtminstone 1/2 tums utrymme mellan varje bit. Med hjälp av din sömmerska krita eller markör, rita en skiss på filten runt nålas bitar som är minst 1/4 tum större runt.

• Klipp din filt och ta bort mönster och stift. För att skapa din häl sömmen (denna söm kommer att forma toppen av din toffel), fäll den övre bit på mitten och sy längs den raka kanten.

• Pin toppen av skon till sulan av skon. Med nål och tråd, sy samman de två delarna. När du är klar sy, trimma din överskott filt och vrid filtskon inifrån och ut för att dölja sömmarna snyggt inuti. Om du använder rickrack, det är där du behöver det. Limma den på utsidan eller insidan kanten av den övre som en dekorativa lister. (Bestäm som ser bättre för dig, en "Pinked" kant kikar inifrån skon, eller en rickrack trim på utsidan.)

• Välj din metod för att fästa skon. Du kan använda en knapp, knäppa eller kardborrband. Om du går på knappen vägen, måste du göra en knapp skåra på bandet.

• Härifrån kan du använda din fantasi. Bifoga en båge eller band, jazz upp din färdiga produkten med söt cut-out kände former eller sy ditt barns namn överst med broderier tandtråd för en speciell, one-of-a-kind ullfilt tofflor för speciellt barn i ditt liv .


Relaterade artiklar