Hur man skriver ut ett litet kort

November 20

Hur man skriver ut ett litet kort


Det finns många olika skäl eller tillfällen där du kanske vill eller behöver göra och skriva ut små kort. För företag är en nödvändighet att kunna skriva ut visitkort eller utnämningen påminnelse kort. Du kanske också vill skriva ut ett visitkort om du har en produkt eller tjänst att erbjuda, eller även om du bara vill designa din egen vykort för skojs skull. Du kan göra det själv med ett program för ordbehandling eller ett grafiskt redigeringsprogram.

Instruktioner

• Öppna ett ordbehandlingsprogram och öppna upp en mall för storleken på kortet som du behöver, till exempel ett visitkort, vykort eller ett möte påminnelsekort. Du kan välja en mall som kommer att skriva ut mer än ett kort på en sida, eller bara ett kort.

• Fyll i information du vill ditt kort för att ha och lägga till logotyper eller grafik.

• Gå till "Arkiv"> "Förhandsgranska" för att se till att kortet kommer ut som du vill ha det, och klicka sedan på "Skriv ut".

• Öppna din grafiska redigeringsprogram och gå till "Arkiv"> "Ny". Skriv in måtten du vill ditt kort för att ha i höjd och bredd rutor och klicka på "OK".

• Designa ditt kort genom att kopiera och klistra in grafik, eller använd textverktyget för att lägga till och stil texten för kortet.

• Gå till "Arkiv"> "Utskriftslayout" (i Paint Shop Pro) för att placera kortet på papper eller skriva ut mer än en på samma papper. Om du använder Photoshop, välj "Print"> "Utskriftsinställningar"> "Features"> "Sidor per ark" och välj sedan hur många kort du vill skriva ut på en sida. I Paint.NET, klicka på "Skriv ut" och välj sedan storlek och layout i fönstret till höger.


Relaterade artiklar