Vad händer när en Cervical Fusion fungerar inte Säkring?

July 21

Vad händer när en Cervical Fusion fungerar inte Säkring?


Om du har nacksmärtor som orsakas av degenererande skivor och icke-kirurgiska behandlingar har inte hjälpt, kunde en cervikal fusionsförfarande vara ett behandlingsalternativ. Enligt American Academy of ortopediska kirurger, är en potentiell risk för denna operation ett misslyckande av hals fusion att korrekt smälta din ryggkotor.

Cervikal Fusion

I cervikal fusion, gör din läkare ett snitt i halsen för att få tillgång till din ryggrad. Hon tar bort intervertebral skiva som ligger mellan två kotor och ersätter dem med en bentransplantation. Detta transplantat kommer att tillåta kotorna att växa tillsammans och säkring.

Fusions Misslyckande

När en cervikal fusion misslyckas, gör de två ryggkotorna inte växa tillsammans. Båda benen kan röra sig och detta kan orsaka smärta i patientens hals.

Orsaker

En cervikal fusions kanske inte smälter på grund av en infektion på fusionsstället. Bentransplantat kunde gått på sin plats, förhindrar korrekt fusion, säger University of Maryland Medical Center.

Behandling

En infektion kan behandlas med antibiotika och genom att dränera fluid från runt fusionsstället. Om bentransplantation har skiftat, kan din läkare ersätta den med en ny som är korrekt placerad.

Överväganden

Om din cervikal fusion inte läker ordentligt, kan din läkare implantera en elektrisk stimulator nära fusionsstället för att främja läkning.


Relaterade artiklar