Hur man gör ljushållare Från Armaturer

January 19

Hur man gör ljushållare Från Armaturer


Ljus är mångsidiga accent bitar som kan förvandla vilket rum som helst i ditt hem. Flera kan användas i en festlig arrangemang eller så kan du placera dem strategiskt att ställa en romantisk stämning. Stämningen du skapar med dina ljus förstärks av ditt val av ljusstakar. Du kan mode armatur ljusstakar som sträcker sig från nyckfull till exotiska med bara ett par timmar av din tid. Oavsett din smak, det är en ljusstake som väntar inom dessa kasserade armaturer i din vind.

Instruktioner

• Ta bort en antik kupol medaljong locket från ditt tak. En kupol medaljong lock brukar finnas i korridorer eller badrum. Glödlampor traditionellt skruvas in i centrum öppningarna och vänster upptäckts. Denna speciella ljusstake projekt är förmodligen det enklaste att göra eftersom det inte finns några elektriska komponenter att ta bort.

• Lim kände stoppning under den platta änden av kupolen. Skär en liten bit av plexiglas så att den kan limmas tätt på plats över den öppning som ursprungligen var i jämnhöjd med taket. Placera kupol på ett sidobord och sätter ljuset på ditt val.

• Ta bort hängande kedja, glödlampor och uttag från en ljuskrona. Skala ledningarna från det, med en tång för att dra dem gratis. Placera uttag tillbaka i ljuskronan cuperna. Ställ in ljuskrona i mitten av ett stort matsalsbord eller buffébord. Låt några hängande kristaller eller tillbehör för att stanna kvar och spill på bordet. Sätt icke-dropp bivax koniska ljus i ljus uttag för att slutföra din ljusstake mittpunkten.

• Skruva basen av en bordslampa du inte längre använder. Dra befria elsladd och ledningar med en tång och små snips. Byt basen. Skär en cirkel i botten av en plastskål som är av samma storlek som lampsockeln. Täck kanterna på lampsockeln med varmt lim och tryck sedan på skålen över det. Tvätta och torka en tom liten tomatsås burk och varmt lim till längst ner i mitten av skålen. Fylla resten av vänster i botten av skålen med blomsterskum utrymme.

• Skapa en fullständig arrangemang av konstgjorda blommor och grönska, sätter en generös mängd i skummet, så att de spiller ut över skålen. Detta kommer att dölja fula plast. Placera en pelare ljus i tomat kan och ställa in konstverk i hörnet av ett rum eller i din foajé.


Relaterade artiklar