Hur man skriver en framgångsrik ekonomiskt stöd överklagande brev

October 7

Hur man skriver en framgångsrik ekonomiskt stöd överklagande brev


På grund av de höga kostnaderna för högre utbildning, de flesta studenter söker någon form av ekonomiskt stöd genom sin akademiska anläggning. Finansiella kontor stöd minska ibland din ekonomiskt stöd om de känner att du inte utför tillräckligt bra för att hålla kvalificerade, eller om du får alternativ finansiering. Du kan utmana dessa minskningar vid behov genom ett ekonomiskt stöd överklagande brev.

Instruktioner

• Ring finansiella stödet kontor på din akademiska anläggning. Be dem för namnet på den person som de ska skicka en finansiell överklagande brev; vissa kontor har en viss person som hanterar dessa frågor.

• Skriv namnet på din akademisk institution, vänsterjusterade. Under detta, på separata rader, skriva titeln för budget stödet kontor och kontaktuppgifter för anläggningen, inklusive telefonnummer.

• Skriv "DATE:" följt av den dag då du skriver brevet. På en separat rad, skriver "RE: Ekonomiskt stöd Appeal." Hoppa över två linjer mellan skolans kontaktuppgifter och var och en av dessa datalinjer.

• Hoppa över två linjer och skriv din formella hälsning, följt av ett kolon. Använd det namn du fått i steg 1 för att ta itu med brevet.

• Berätta mottagaren du skriver att överklaga ditt beslut föregående budget stödet. Ge några grundläggande bakgrund om dig själv och beslutet i första stycket, t.ex. datum tilldelningsbeslutet meddelades och när du planerat att delta i lektioner. Om du har en student identifiering eller kontonummer med ekonomiskt stöd kontoret, visar det.

• Ange varför du måste överklaga beslutet ekonomiskt stöd i en separat punkt. Var så specifik som möjligt. Till exempel, säga att du behöver mer pengar på grund av oväntade kostnader för läkarvård eller en skilsmässa, inte "förmildrande omständigheter", som kan vara vad som helst. Om du är tilltalande eftersom du inte har tillräckliga medel, ge specifika dollar siffror som stöder din påstående att din inkomst har förändrats. Om du är tilltalande på grund av dåliga studieresultat, lista skälen till dina prestationer vacklade. Sedan ange vad du har gjort för att råda bot på var och en av dessa frågor.

• Tala om för mottagaren hur en brist på förändring i din ekonomiska stödet kommer att påverka dig i en separat punkt. Till exempel uppger att utan mer stöd, du kommer inte att kunna ta alla de klasser som du behöver för din stora, eller att du kommer att behöva sätta din utbildning på is.

• Stäng brev med att tacka mottagaren för sin tid och omtanke. Bjud in dem att kontakta dig.

• Hoppa över två linjer och skriv stängningsfrasen --- till exempel "Tacka er för er" eller "Med vänliga hälsningar" --- följt av ett kommatecken. Hoppa över ytterligare två till fyra rader och skriv ditt fullständiga namn.


Relaterade artiklar