DIY Pencil Armborst

January 6

DIY Pencil Armborst


Upplev en helt ny nivå av spitball åtgärder genom att skapa en DIY penna armborst. Pencil armborst kan göras med material som finns i de flesta skrivbord. DIY penna armborst gör stora gag gåvor för medarbetare eller chefer som har ett sinne för humor. Om du behöver en verksamhet att fylla några driftstopp på jobbet, är en DIY penna armborst ett sätt att passera ett par minuters tid och utöva din kreativitet.

Instruktioner

• Placera två av den oslipade pennor sida vid sida. Linda ett gummiband runt pennor ca 2 inches från ändarna av pennor. Vira en andra gummiband runt den andra änden av de pennor, ungefär 2 inches från den andra änden. Upprepa detta steg med de tredje och fjärde pennor.

• Placera en uppsättning gummi banded pennor på ovanpå den andra i ett vinkelrätt sätt, i mitten av den nedre uppsättningen. Placera den övre uppsättningen av gummi bandad pennor så att det sticker ut förbi botten set med cirka 2 inches i ena änden, och 4 inches i den andra änden. Använd en eller två gummiband för att säkra pennor tillsammans i denna korsas sätt.

• Ta bort insidan och slutar från den ihåliga halm pennan. Denna komponent kommer att fungera som fat din armborst.

• Placera den ihåliga halm penna ovanpå topp-par med pennor. Halm Pennan bör sitta på toppen av gummiband och får inte blockeras på något sätt. Tejpa pennan på toppen par pennor genom att linda två tejpbitar runt halm penna och pennor, en i vardera änden.

• Skjut en gummiband mellan de två botten pennor på en av ändarna. Botten pennor bör hållas samman tätt nog att hålla gummiband säkert; Om inte, lägga till en extra gummiband till slutet av pennor åtstramning strukturen. Upprepa detta steg med en andra gummiband gled mellan de två botten pennor vid den motsatta änden.

• Dra i slutet av båda gummiband inte inklämd mellan pennor tillbaka mot den bortre änden av den översta paret av pennor. Tejpa gummibanden tillsammans där de möts och skapar en triangel med det nedre paret pennor.

• Placera ammunition i den ihåliga halm penna med ena änden sticker ut nära den bakre delen av DIY penna armborst där gummiband triangel kommer tillsammans. Ta tag i slutet av ammunition mellan gummiband där de tejpade tillsammans, dra tillbaka och släpp.


Relaterade artiklar