Användning av en trädgård Hand Cultivator

February 11

Användning av en trädgård Hand Cultivator


Den lilla, handhållna tredelad jordfräs är en vanlig syn i många trädgårdar. En all-around arbetsverktyg, är det praktiskt att ha att göra en kort stopp för många trädgårdssysslor. Att hitta en som passar din hand och ger dig den bästa vinkeln att gräva i marken är viktig för långvarig användning. Olika uppgifter behöver kultivatorer med olika egenskaper, så det är inte ovanligt att ha mer än en jordfräs.

Gräva små fläckar

Vissa Trädgårdarna är mikro i storlek. Några kvadratfot är tillräckligt för att släppa in två eller tre tomatplantor eller några vårblommor. En fullstor spade, hacka eller gaffel inte passar in i ett litet utrymme. En hand jordfräs lätt låter jorden blandas med kompost, gödsel eller andra ändringar. De tre, brett fördelade stift välter lätt marken på ett litet område, vilket ger mikro trädgården rätt miljö att växa. En hand jordfräs är också användbar runt träd när du vill lossa jorden bara lite för att hjälpa mer vatten och syre flödet till rötterna.

Kratta Genom Kompost

Kom kompost är bra för trädgården och mark, men ibland "klar" är mer av en beskrivning än en realitet. Kompost kan ha kvistar, hårda stjälkar och även stora delar av ruttnande material fortfarande i det när du är redo att använda den. Kratta genom komposten med en hand jordfräs gör att du kan skilja ut det material som behöver gå in i nya kompost, ger det ett försprång med överflöd av bakterier det ger över.

Gräva Rotfrukter

Gräva rotfrukter från marken när de inte vill komma är en tid att arbeta noggrant och tålmodigt. Med hjälp av en spade eller gaffel verk, men ofta på bekostnad av många trasiga potatis, morötter eller rödbetor. Med hjälp av en hand jordfräs med trubbiga tips kan du nå i grönsakerna och lyft ut dem utan rädsla för att peta hål i dem. Till skillnad från när du använder en murslev, de flesta av jorden stannar kvar i hålet.

Weeding

Ogräs är bane av de flesta trädgårdsmästare, och försöker få mellan mogna blommor och grönsaker stjälkar med ett stort verktyg är omöjligt. En hand jordfräs ger dig möjlighet att nå med tre långa stift och försiktigt gräva bort på precis rätt plats. Kultivatorer med vässade sidor på stiften når genom marken och hacka bort ogräs rötter utan att störa växter du vill skydda.


Relaterade artiklar