Hur man blir en Certified Paranormal utredare

September 6

Hur man blir en Certified Paranormal utredare


Det finns många olika uppfattningar om vad som händer när en person dör. Många beskriver att "haunted" av nära och kära som har gått eller av människor de inte ens känner. De människor som vetenskapligt studera och försöka avgöra vad som är utöver det vanliga sfären och vad som inte kallas paranormala utredare. Det är inte nödvändigt att vara certifierade för att bli en utredare, men kurser som krävs för certifiering kan ge komplett kompetens och utredningsmetoder på detta område.

Instruktioner

• Anmäl dig till kurser som ges av erfarna utredare. Flamel College är en institution på nätet utbildnings tillägnad paranormala studier, helande konst (såsom akupunktur), magiska konsterna (för Wiccan studier och trolldom), och hermetiska vetenskaper (tarot kort behandlingen och Kabbala.) Genom sin paranormala studier avdelning, studenter kan få en paranormala utredare certifikat. Eleverna lär sig att hitta och forskning hemsökta områden, hur man startar egna paranormala utredare grupper, hur man använder elektronisk utrustning för att upptäcka i sina jakter (t.ex. elektronisk röst inspelare, kameror och video), hur man monterar prisvärda ghost jakt kit och hur man undersöka speciella områden, såsom begravningsplatser.

• Satsa på läromedel och undervisning för kursen; från och med 2010, är ​​priset £ 61, vilket inkluderar lärobok, "Hur man blir en Ghost Hunter," av Richard Southall, och en EMF (elektromagnetiska fält) meter.

• kurs Registrera i en avancerad Paranormal utredare Certificate program som erbjuder mer praktisk utbildning än den paranormala utredare kursen. Steg-för-steg metoder för utrednings bostäder, kommersiella byggnader, gamla kyrkor och kyrkogårdar undervisas. I kursen ingår även intervjuer med ögonvittnen och använda forskningsutrustning, såsom 35 mm kameror och ljud- och videoinspelare. Målet med den avancerade kursen är att lära eleverna hur man sätta forskning och teorimetoder i praktiken och få förtroende som utredare.

• Komplettera den avancerade certifiering kursen genom att inrätta en paranormal utredning från början till slut, sedan dokumentera resultaten i en 1500-ord officiell rapport. Studenterna har också möjlighet att genomföra en "virtuell" utredning av en plats känd för att vara hemsökt genom att skriva rapporten som om de faktiskt hade besökt och undersökte platsen. Kursen kommer med den ansedda "Ghost Hunters Handbook", som innehåller "officiella" former såsom utredning Tillstånd formen, informations Release Form, Paranormal Vigil Log och Loggbok sida. Investigative programvara ingår också att spåra utredningar, händelser och bevis. Studenterna har också tillgång till en 45-minuters DVD med en verklig filmade undersökning, samt en paranormala resurs-CD som innehåller fall, rapporter, fotografier, vVD (elektronisk röst fenomen) och mer. Kostnaden för kursen och läroboken är £ 61, och det finns ingen förutsättning för klassen.


Relaterade artiklar