Guatemala Food Snack Idéer

May 15

Guatemala Food Snack Idéer


Guatemalas köket är till stor del påverkas av den mångkulturella karaktär Guatemala, som inkluderar spanska och franska smaker. Även Guatemala inte har en nationalrätt, livsmedel såsom majs, bönor, ris, kyckling, kalkon och nötkött och konsumeras oftast av guatemalaner. I själva verket är bönor och tortillas gjorda av majs äts med nästan varje måltid. Med inspiration från livsmedel som konsumeras av guatemalaner kan hjälpa dig att skapa lämpliga tilltugg.

Kryddig Ägg

Två huvudsakliga guatemalanska häftklamrar, bönor och majs tortillas, kan jämföras med ägg och salsa att göra en kryddig guatemalanska mellanmål. Börja med att värma en majstortilla i ugnen. Sedan förvränga två ägg eller steka dem över lätt, beroende på vilket du föredrar. Slutligen, värma en liten del av refried svarta bönor. Placera ägg på corn tortilla och toppa med frijoles bönor. Tillsätt en liten mängd kryddig salsa för att slutföra mellanmål.

Grillad kyckling och ris

Guatemalaner äter ofta grillad kyckling till middag, enligt hemsidan mat per land. Överbliven kyckling från middag kan användas för att skapa en eftermiddagsfika. Förbered din favorit typ av kryddat ris. Du kan göra det hemlagad eller köpa kryddat ris i en låda. När riset är gjort, värm överblivna grillad kyckling och värma några corn tortillas. Fyll corn tortillas med ris och grillad kyckling och toppa med chunky tomatsås.

Guacamole

Guacamole är en annan maträtt som äts ofta i Guatemala. Guatemalaner förbereder ofta hemlagad guacamole genom att kombinera mosade avokado, kyckling buljong, hackad vitlök, tomater, lök och kryddor. Du kan tjäna guacamole med hela majstortillas eller tortilla chips för en komplett mellanmål eller servera den med räkor, fisk och skaldjur är också vanligt ätit i Guatemala.

Majs Cake

Corn tårta skapas genom att blanda kakmix och en av Guatemalas baslivsmedel (majs) för en söt mellanmål. Kombinera en ruta gul kakmix, ett paket vanilj omedelbar pudding mix, fyra ägg, en kopp grädde stil majs (mosade), 1/2-cup vegetabilisk olja, 59.1ml. helmjölk och 1 tsk vanilj i en bländare och blandning under omkring två minuter. Häll alla ingredienser i en smord panna och grädda på 177 grader Cor omkring 50 till 60 minuter. Du kan äta majs tårta ensam eller servera med mjölk.

Seafood Soup

En annan måltid som kan ätas som mellanmål är en skaldjurssoppa kallas Tapado. Tapado görs genom att kombinera färsk kokosmjölk, fiskfiléer, räkor, mjöl, röd paprika, tomater, lök och kryddor såsom torkad oregano, svartpeppar, koriander och salt. Kokosmjölk används ofta i Guatemala soppor grund av smaken den adderar, rapporterar webbplats destination 360.

Söta mellanmål

Fyra söta snacks som vanligen äts i Guatemala är Bunuelos, flan, kokbananer och dulce de leche. Bunuelos liknar en munk och har normalt täckt med honung och kanel. Flan är en typ av efterrätt som liknar en vaniljsås som i allmänhet är gjord med ett bakverk bas. Mjölbananer är en typ av matlagning banan i allmänhet skuren i skivor och stekt i olja eller bakas i ugnen. Dulce de leche (mjölk karamell) görs genom upphettning mjölk, socker, vaniljstång och bakpulver. Den kan serveras över glass, bananer, flan, kakor eller liknande livsmedel.


Relaterade artiklar