Hur man spelar fotboll för barn

October 15Består av 22 utgångs offensiva och defensiva spelare, erbjuder fotboll en position för nästan alla typer av unga idrottare, allt från stora och starka för att små och snabba. Denna lagsport utgör en möjlighet för varje barn att bidra sin skicklighet och ansträngning för att spelet. Lärande fotboll kan vara lite överväldigande för vissa barn, men med rätt tränare, förklarar reglerna och spela spelet blir roligt.

Instruktioner

• Titta på en fotbollsmatch. När det gäller inlärnings fotboll en av de bästa introduktioner till sporten för ett barn tittar på ett spel personligen eller på tv. Barn blir utsatt för takt och tempo utöver roller några av de mest centrala aktörerna i laget, såsom quarter, linemen, kör ryggar och kickers. Dessutom blir de också medvetna om fysikalitet sporten och hur idrottare agera på planen.

• Klargör målet. Förklara att syftet med spelet är att flytta bollen fram på planen, i steg om 10-gård. Lag poäng sex poäng varje gång de når slutzonen (touchdown) och laget med flest poäng i slutet av fjärde kvartalet vinner spelet.

• Gå igenom grunderna. Diskutera reglerna i enklaste form. Informera barnen som en fotbollsmatch består av fyra kvartal och varje kvartal varar 15 minuter. Spelare får en 20 minuters paus efter andra kvartalet kallas halvtid.

• Diskutera första nedgångar. Prata med barnen om de fyra möjligheterna (eller nedgångar) som lag måste föra bollen 10 yards. Om deras team når en första ned, de håller bollinnehav och fortsätta framåt tills de når slutzonen och göra en touchdown eller sparka en field goal. Om ett lag understiger en första ned, får det andra laget bollen. Vanligtvis händer med en punt eller sparka på fjärde ned.

• Gå igenom vikten av domare. Dessa är de tjänstemän som övervakar spelet och se till att spelarna följer reglerna. Om domaren anser att en spelare begått ett brott han kastar en gul flagga i luften och straffar det felande laget.

• Visa barnen hur man fångar och kastar en fotboll. Förklara hur man gripa fotboll när spelarna kasta ett pass. Om barnen är lite äldre, hålla sina pinky och ringfinger bort snören och placera de andra två fingrar på skosnören, cirka två sömmar isär. De bör föra kastarmen tillbaka och ta ett steg framåt när de släpper bollen. Om de är yngre, med mindre händer, är det bäst att bara visa dem hur man håller fotbollen säkert för ett pass. Demonstrera hur man fångar en boll genom vaggar den med händerna och greppa det när någon kastar den på dig. .

• Ställ in parametrarna. Förklara att fotboll är en kontakt sport och det finns riktiga och illegala metoder för att ta kontakt. Barn ska aldrig ta itu med någon med avsikt att skada dem. Demonstrera hur man ska hantera en annan spelare med bollinnehav. Varna dem om farorna med klippning annan spelare i knäna eller gripa tag i sin ansiktsmask.

• Ta barnen på en fotbollsplan. Samla in formation, med offensiva spelare på ena sidan och försvar på den andra. Även på plats, förklarar jobb med varje spelare och varför laget är beroende av honom. Förklara att medlemmarna i den offensiva linjen är tänkt att skydda sin quarterback. Quarterbacken kör brottet och de breda mottagare och kör ryggen bär oftast bollen framåt. Försvaret uppgift är att stoppa dem genom att angripa personen med bollen.

• Kör borrar. Ibland är det bättre att separera offensiv och defensiv för att arbeta på uppgifter för varje position. Öva kasta borrar och kör mönster för quarterbacks och breda mottagare, medan linjearbetare praktiken blockerar och styrketräning.

• Ta med lag tillsammans för en lätt gruff i slutet av praktiken. För vissa barn är det bästa sättet att lära sig något nytt är genom att göra, inte läsa om det eller att lyssna på instruktioner. Eftersom barnen leker, förklara vad varje spelare måste göra.


Relaterade artiklar