Hur man drar med en Skuggning Pencil

April 5

Hur man drar med en Skuggning Pencil


Pencil skuggning är en teknik som kan ge djup och dimension till din ritning skisser. Skuggning görs med en mjuk penna som kan skapa en mjuk, mörk ljus kontrast mellan objekt. Du kan använda skuggning teknik för att skapa en skuggeffekt på objekt, eller göra vissa objekt pop-ut mer än andra på sidan. Det kan göra ritningar av ansikten mer uttrycksfull, och det ger större djup till landskaps ritningar.

Instruktioner

• Håll skuggning penna med din ritning hand så att den sida av pennan spetsen kommer i kontakt med den skiss papper. Skjut sidan av penna på papper för att göra smidigt skuggade områden, i stället för pennspets, som definierar linjer.

• Lägg tryck på penna och börjar glida på sidan av pennan längs den del av skiss papper som du vill fylla i. Börja din skuggning längs de linjer som du har skissat, vilket ökar trycket du sätter på papperet, om du vill skapa mörkare skuggning.

• Använd ditt finger eller en mjuk trasa för att jämna ut de skuggade områden om du vill att din ritning för att ha en mjukare utseende. Du kan använda den här metoden för att blanda skuggningen så att områdena verkar mjuk och naturlig, särskilt på ansiktsuttryck, liksom på himlen och vattenlandskap.


Relaterade artiklar