Hur man gör en applikation med filt Sheets

June 7

Hur man gör en applikation med filt Sheets


Applikationer lägga till lite färg och dimension tyg objekt, till exempel kuddar, toton, skjortor och filtar. Du kan skapa en applikation med nästan alla tyg, men mjuka filt applikationer är något mindre komplicerat att fästa än skulpterad ur vävda material såsom bomull. Du behöver inte vara särskilt noga med att dölja råa kanter i en filt applikationer eftersom filt inte striden. Så, istället för en sicksack perfekt positionerat för att falla strax utanför kanten på tyget, kan du använda en enkel raksöm runt applikationen omkrets.

Instruktioner

• Dra alla de olika delarna av din applikation designen på filt ark. Gör alla bitar fast substans, även om ett annat stycke går över en del av den. Till exempel, om din design är en mindre hjärta i en större hjärta. Gör större hjärta fast - klipp inte ett hjärta från centrum - även om mitten av att hjärtat är täckt av en annan pjäs.

• Lägg på bakgrunds bit filt uppåt på arbetsytan. Spraya baksidan av det andra skiktet bit filt med tråckla spray och placera den på toppen av bakgrunden stycket. Sy runt omkretsen av det andra skiktet stycke med en 1/8 tum sömsmån att vidhäfta den till bakgrundsstycket. Fortsätt att lägga skikten av dekorationselementet på samma sätt tills applikationen är avslutad.

• Spraya baksidan av den färdiga applikationer med tråckla spray. Placera den på objektet duken på den plats du vill ha den. Sy runt den yttersta omkretsen av filt applikationer med en 1/8-tums sömsmån.


Relaterade artiklar