Hur man gör en PVC Piping Lekområde

April 4Spela områden ger ett visst område för små barn och de leksaker som de spelar med. De är konstruerade med ofarliga material med mjuka kanter. PVC-rör är stark nog för lekhagar och lekplatser som denna. Det kan ändras med hjälp av standard träbearbetningsverktyg och limmas ihop med PVC VVS lim. Bygg en PVC-rörledning lekplats för din lilla barn eller barn på mindre än en timme tillbringade i ett garage eller annan arbetsplats. Det kommer att vara deras fristad för olika nöjesaktiviteter.

Instruktioner

• Borra 38 1/2-tums hål i varje 76-tums rör så att de är placerade 2 inches isär och alla i linje. Dessa hål kommer att hålla 30-tums rör som är de vertikala staplarna till lekplats.

• Limma en hörnskarv på ändarna av två par 76-tums rör. En av öppningarna på var och en av lederna måste böjas i samma riktning så om du håller på med en av rören öppningarna bör antingen ansikte mot dig eller bort från dig. De övriga hålen i lederna är parallella med hålen på rören.

• Lägg ett par rör med armbågarna platt så de vilar på öppningarna hos armbågarna som är i rät vinkel mot de halv-tums hål, och så att de halv-tums hål är vända mot varandra. Sätt i en 30-tums rör i var och en av halv-tums hål, och limma en 26-tums rör i vart och ett av paret av 3-tums hål som är vända mot varandra på de hörnfogar. Detta är två sidor av din lekplats.

• Lägg de sista två par 76-tums rör så 1/2-tums hål är vända mot varandra och sätt i 30-tums rör i hålen. Dessa är de sista par sidor till din lekplats. Limma ändarna av 76-tums rör i hörnfogar på sidorna som du skapade i det sista steget. Du har en 6-by-6 fot område för att spela. Limmet hörnfogar kommer att hålla ramen intakt och 1/2-tums rör säkras.


Relaterade artiklar