Hur man gör mönster med en spik penna

May 26Spiken pennan är en ny innovation i nagellack design. I likhet med en gel penna, dessa mångsidiga polska pennor har en tunn, tryckaktiverad spets som tillåter dig att rita tunna linjer eller tjocka punkter. Oavsett om du är en professionell spik tekniker eller en gör-det-själv manikyr är spiken penna lätt att använda och finns i en mängd olika färger för att matcha varje klädsel eller på semester. Endast fantasin begränsar mönster du skapar med en spik penna.

Instruktioner

Grunderna

• Börja med torr baslack. Använd färger för att skapa en levande bakgrund, eller använd en tydlig baslack för en ren duk för din spik penna design. Basbeläggningen bör vara torrt vid beröring innan du använder spik pennor för att undvika repor eller dra.

• Tryck spetsen av spiken pennan på ytan av nageln och dra pennan lätt över den för att rita linjer.

• Håll spetsen på plats och pressa tills ett mounded prick av nagellack former. Ju längre du trycker på spetsen på nageln, desto högre pricken bli. Nagellack prick kommer inte spridas utåt.

• Dra spetsen genom prick utan att trycka för att lägga till mer polish. Dra rakt igenom i en riktning för att skapa en abstrakt hjärta. Dra utåt från centrum för att skapa stjärnor eller sunburst mönster.

• Täta dina nageldesign med en tydlig täckfärg. De flesta nagel pennor är snabbtorkande när de appliceras i tunna skikt. Vänta minst 10 minuter för tjocka punkter torka helt innan täckskiktet och undvika smetar din design.

Design Idéer

• Gör enkla blommor med hjälp av nagellack punkter. Skapa en enda punkt för centrum av blomman, med användning av gult eller vitt polish. Omge mitt prick med fem punkter för kronblad. Placera en enda prick av grön bredvid en av de blommapetal prickar. Ställ spetsen i centrum av den gröna punkten och dra bort från blomman för att skapa ett blad.

• Freehand semester symboler såsom pumpor, hjärtan eller häxor hattar. Spiken penna fungerar precis som en bläckpenna, så att du kan dra någon design och fyll i den. Låt basfärger torka dra detaljer på topp, eller lägga till ytterligare färger omedelbart för att skapa en blandning.

• polska och dra för att skapa abstrakta mönster. Rita en cirkel av färg med nageln penna. Innan det torkar, lägga till en extra färg på toppen. Placera flera av dessa skiktade punkter i rad. Dra spetsen av en av spik pennor genom de skiktade färgerna i figur-åtta mönster, som förbinder varje prick. Layer tre eller flera färger i en enda stor prick och snurra färgerna med spiken pennspetsen för att skapa mångfärgade mönster.


Relaterade artiklar