Hur man gör en färg-by-nummer Mural

April 10



Om du någonsin har varit intresserad av konst, kan du ha startat genom att måla en färg-by-tal bild när du var liten. En färg-efter-nummer bilden är en enkel linje ritning, i vilken varje område betecknas med ett nummer. Siffrorna motsvarar specifika färger, vilket gör att målaren att måla bilden som konstruktören avsett. En färg-by-tal målningar kan vara ett spännande projekt för ett obegränsat antal människor att arbeta på, särskilt för barn och tonåringar.

Instruktioner

• Rita en grov skiss av den bild du vill skapa på ett papper. Detta gör att du kan förfina bilden som behövs innan du överför den på väggen där du kan måla väggmålning. Identifiera varje färg du vill ha med på bilden genom att göra anteckningar på baksidan av papper eller genom att faktiskt färga bilden.

• Dela papper i lika kvadrater med hjälp av en linjal, och sedan spåra linjer som bildar varje ruta direkt över skissen. Detta rutnät hjälper dig att överföra bilden på väggen.

• Tvätta väggen som du valt för väggmålning med en högtryckstvätt, om väggen är utomhus. Om det är inomhus, tvätta den med en våt trasa, om så erfordras.

• Överför rutnätet du ritade på papper på väggen med hjälp av ett måttband och penna. Väggmålningen stora galler kommer att vara betydligt större än gallret på pappret, men skalan bör vara identiska. Ett sätt att uppnå detta är att markera en fot på väggen för varje 1 tum på skissen.

• Överför bilden på väggen med hjälp av en penna, och sedan spåra över designen linjer i markör. Detta kommer att ge dig den grova konturerna av bilden. Använd nätet för att se ritningen behåller sina rätta proportioner, som stora ritningar ofta kan vara svårare att skissa än små.

• Tilldela nummer till varje specifik färg och skriva motsvarande nummer på konturerna av väggmålning. Håll en lista över färger och deras respektive nummer på ett separat papper, för att säkerställa målarna måla väggmålning på rätt sätt.

• Måla väggmålning genom att fylla i numerärt utsedda områden med motsvarande färger.


Relaterade artiklar