De bästa bikini vax produkter

May 6

De bästa bikini vax produkter


Även om det finns flera metoder för att ta bort oönskat hår, vaxning fungerar bra på bikinilinjen. Vaxning varar längre än andra metoder hårborttagning - upp till åtta veckor - så ingen behöver oroa sig för hår återväxt under en strandsemester. Många salonger erbjuder vaxning tjänster, men du kan lätt vaxa bikinilinjen hemma med rätt produkter.

Microwavesatser

Hot vax hem kit är en av de bästa typerna av hårborttagning produkter för bikinilinjen. Vaxet är vanligtvis förpackade i en mikrovågsugnsplastbehållare. Det bör värmas i steg om 10 sekunder, tills vaxet är bara tillräckligt varmt för att sprida lätt. Varmt vax fungerar bra eftersom det sprider sig i ett mycket tunt skikt på huden, jämnt belägga de minsta hårstrån. Genom att trycka på borttagnings bomull band fast mot huden, och sedan dra bort snabbt, tar effektivt bort alla dina vaxbelagd hår. Skönhet redaktörer för nättidningen omvägen säger Nad s är en pålitlig varumärke för at-home bikini vaxning. Nad brasilianska & Bikini Kit är en billig varmt vax kit som kommer med en spatel applikator, borttagning remsor, och schabloner som kan användas för att skapa olika mönster på bikinilinjen.

Wax värmare

Vissa hem vaxning kit innefattar en elektrisk varmare, som liknar den typ som används i många salonger och spa. Dessa kit är oftast dyrare, men en elektrisk varmare har många fördelar. Wax kommer att värma jämnare i ett varmare än det kommer i en mikrovågsugn. Värmaren håller vax varm tills du är klar, så det finns ingen anledning att rusa till mikrovågsugn att värma. Vaxet kommer aldrig att få tillräckligt varm för att bränna, även på den känsliga bikinilinjen. Wax värmare antingen ingår i ett vax kit, eller säljs separat. Skönheten blogg Bella Sugar rekommenderar helt nakna s Wax Works Kit, som kommer med en elektrisk värmare.

Inga Strip Metoder

En annan typ av vax som även fungerar bra på det känsliga bikinilinjen är hårdvax. Det kräver inte användningen av flytt bomull remsor. Dra bort din hud är mindre smärtsamt än traditionella vax som används med flyttremsor, säger experterna. Hård vax måste värmas innan de ansöker, men till en lägre temperatur än konventionella hot växer med mjukare konsistens. Vaxet svalnar snabbt på huden, blir tjock, fast och smidig. Lyft upp kanten av härdade vax för att enkelt dra bort huden, tillsammans med ditt hår. Enligt skönhets redaktörerna för Allure Magazine, är en betrodd hårdvax kit som arbetar för bikinilinjen Bliss Poetic Waxing microwave Kit.

Pre-Vaxade Strips

Hår kan också tas bort från bikinilinjen med hjälp av pre-vaxade band. Dessa är kanske den enklaste av alla vaxning produkter. Två enkla steg krävs: tryck på, dra bort. Flera små remsor kan behöva användas under samma område innan du är helt nakna. Vissa stubb kan hamna på efterkälken, eftersom banden vanligtvis inte kommer att fungera på mycket kort hår. För vissa kvinnor, fördelarna uppväger eventuella nackdelar. Om din hud är för känslig i bikinilinjen att använda varmt vax, och du föredrar en enklare hårborttagning metod, sedan pre-vaxade band är rätt för dig. De Parissa Natural Hair Removal System Wax Strips var en vinnare i Allure Magazine "Best of Beauty" 2009 utmärkelser. Satsen innehåller remsor i små färdigskurna storlekar som passar just för bikinilinjen. Om du någonsin har haft en allergisk reaktion mot andra typer av vaxer, är detta kit görs för den mest känsliga hud.


Relaterade artiklar