Hur ord en senkommen födelsedag inbjudan

December 25Födelsedagskalas kanske inte alltid inträffa på, eller till och med runt den faktiska dagen. Men det är inte för att säga att du inte kan fira på samma sätt som du skulle om partiet hölls på eller närmare den stora dagen. Du behöver bara kasta in några smärre ändringar i ordalydelsen i syfte att korrekt ord en inbjudan till en födelsedagsfest för sent.

Instruktioner

• Skriv namnet på den person vars födelsedag du firar och inkludera deras ålder. Du behöver inte gå in på detaljer om varför partiet sköts upp om du firar något extra. Exempel kan vara återhämtning från en sjukdom eller en olycka eller flytta den närmare någon annans födelsedag att ha en gemensam fest.

• Skriv datum, tid och plats för partiet. Du vill vara så specifik som möjligt, särskilt om den dag då partiet är mycket senare än själva födelsedagen. Folk kommer inte att förväntar sig att delta i en fest i juni för en släkting född i december.

• Skriv några viktiga detaljer, såsom om det kommer att bli en överraskningsfest en temafest. Du vill inte dina gäster dyker upp klädd olämpligt eller spilla bönorna till gästen av äran före parti dag.

• Skriv namn, nummer och e-postadress till den person som OSA bör gå, liksom tidsfristen för att ta emot dem. E-post är särskilt bra eftersom du har RSVPs skriftligen. Om partiet har lagts om, ger en generös mängd tid för människor att reagera - de kan vara skeptisk till om det faktiskt kommer att äga rum.

• Inkludera alla regn datum eller potentiella plats förändringar. Detta gör att du inte Blind din gäst med oväntade förändringar just innan partiet.


Relaterade artiklar