Hur öka barnets aptit

August 9

Hur öka barnets aptit


Med undantag av några småbarn, de flesta barn är noga eaters, vilket är en källa till oro för de flesta föräldrar. Som barn fortsätter att växa, det kommer ett skede när deras hastighet av tillväxt minskar, vilket gör att aptiten att minska, anger hålla barnen friska webbplats. Ändå är varje barns matvanor påverkas av en mängd faktorer, inklusive aktivitetsnivåer, hälsa, miljöförhållanden och utvecklingsstadiet. När du har tagit alla dessa faktorer i beaktande, finns det flera strategier som du kan använda för att öka ditt barns aptit.

Instruktioner

Instruktion

• Erbjud dina barn små portioner mat snarare än stora portioner. Genom att göra detta, du tillåter barnet att avsluta allt på sin tallrik och möjlighet att begära mer mat. Denna metod ger barnet en känsla av kontroll över sin mat.

• Ge ditt barn frihet att föda sig själv, genom att placera en skål med sunda plockmat inom hans räckhåll. På detta sätt kan barnet enkelt nå för skålen att mätta sin aptit, alla genom dagen.

• selleristjälkar och kokta grönsaker som morötter och broccoli, toast remsor och milda ost kuber, mjuka och skalade frukt bitar, göra bra plockmat alternativ. Se till att plockmat är liten bit-storlek för att förhindra att ditt barn från kvävning.

• Begränsa snacks som läckerheter, sötsaker och bakverk till två portioner om dagen, och erbjuda dem till ditt barn om hon begär dessa livsmedel. Enligt barnsjukhuset i Wisconsin webbplats, snacks som potatis och majschips, kakor, kakor och pajer, fruktsmak läskedrycker, söta pålägg och sirap, har ett högt kaloriinnehåll, ger lågt näringsvärde och minska barnets aptit för hälsosam mat.

• Begränsa ditt barns mjölkkonsumtion till 473ml eller mindre varje dag. Mjölk är rik på kalorier och minskar barnets aptit för andra vitala matkällor av vitaminer, mineraler och protein.


Relaterade artiklar