Hur man gör en Quill Medicinen rullar

September 2Medicin hjul är en indian symbol för balans, enligt University of Southern Maine. De betyder en jämvikt mellan de fyra raserna, de fyra årstiderna och de fyra elementen, och en sammankoppling mellan sinne, kropp, själ och känslor. Göra medicin hjul av piggsvin spolar är en ännu mer traditionell metod jämfört med att använda papper eller pärlor. Du kan även färga dina spolar i en mer vanlig metod, med ingredienser från naturen. En traditionell medicin hjulet är indelad i fyra lika färgsegment --- svarta, röda, gula och vita --- i en moturs riktning.

Instruktioner

• Gör en medicin hjulbas, om du har köpt en från en specialitet butik eller på nätet. Rita två band, 1/4 tum breda, på en gammal plastlock behållare. Banden bör köra genom centrum av locket, vinkelräta mot varandra. Se till att banden inte röra vid kanten av locket. Lämna ca 1/4 tum mellan bandändarna och lockets kant. Klipp ut de inre delarna av locket med en exacto kniv så att de två "ekrar" och en 1/4-tums wide "däck" eller cirkulär ram, finns kvar.

• Klipp av spetsiga ändarna av varje fjäderpenna. Blötlägg spolar i varmt tvålvatten. Skölj med varmt och sedan kallt vatten.

• Dye alla spolar som inte redan svart eller vitt. Följ vattnet till färgämne förhållande rekommenderas på tyg färgämne förpackningsinstruktioner. Placera vatten och färgämnet i en gammal gryta. Låt blandningen till en sjuda och lägga till spolar. Rör då och då, för upp till en timme, eller tills spolar har absorberat önskad färg. Ta spolar ur grytan, skölj dem med varmt vatten och placera dem på hushållspapper för att torka.

• Platta spolar genom att trycka på dem med baksidan av en metallsked.

• Klistra spolar platt på ekrarna på toppen av läkemedlet hjulbasen med en limpistol eller epoxi. Börja genom att klistra svarta spolar på bara hälften av en av ekrarna. Rotera hjulet 90 grader moturs och klistra röda spolar på hälften av den tomma eker. Upprepa genom att klistra gula och vita spolar på de återstående talade halvorna.

• Vänd på medicin hjulet över. Badda lite lim på hjulet kant, ta din första fjäderpenna och böj sitt slut, placera vecket på limmade ytan. Börja linda den hårt runt hjulet ram. När spindeln inte kan lindas runt längre, ta den andra fjäderpenna och vik den över i slutet av den första spindeln.

• Använd en stoppnål att stoppa i slutet av den första spindeln och början av den andra spindeln under inslagna ytan. Fortsätt tills du har täckt en fjärdedel av hjulet ram. Wrap varje kvartal sektion båge av hjulet med en av de fyra färgerna. Varje båge ska ansluta till en motsvarande färgad halv ekrar. Upprepa för de tre återstående färgerna. Om du har några spolar kvar, linda dem runt ekrarna.


Relaterade artiklar