Hur man fixar Zippo-tändare Wicks

April 21

Hur man fixar Zippo-tändare Wicks


Den Zippo-tändare Företaget är stolt över kvaliteten, och säger att de alltid kommer att fixa en av sina tändare gratis, oavsett vad problemet. Även om denna politik är mycket användbar för många stora Zippo problem, det finns tillfällen när du hellre fixa en liten fråga än att spendera tid att packa och skicka din tändare till företaget, bara att behöva vänta på att återvända. Zippo-tändare vekar bli slitna ibland och måste repareras eller bytas ut. Ett av de enklaste fixar på en Zippo, är detta ett utmärkt exempel på något som du kan göra själv i stället för att skicka in den för reparation.

Instruktioner

• Öppna din Zippo-tändare och ställ den upprätt på ett bord. Ta tag i toppen av veken med en pincett. Dra veken tills den svarta delen av veken är över metall skorstenen och resterande veken under skorstensytan är helt vit.

• Klipp veken av vid nivån av metallskorstenstoppen, att ta bort alla de gamla brända veken. Använd pincett för att positionera veken så att det är i mitten av skorstenen. Tänd din tändare för att se till att lågan är korrekt centrerad.

• Byt ut veken helt om du har bränt igenom alla gamla veken. Öppna botten av din tändare genom att halka insidan av fallet. Dra bomull packningen ut ur botten av tändaren. Dra de återstående bitarna av veken från toppen av skorstenen uppifrån.

• Sätt i en ny veke uppifrån och ned. Placera veken i vekes hålet tills du ser den komma igenom i insidan av tändaren. Slip pincetten upp inuti tändaren och ta tag i änden av veken. Dra veken in i insidan av tändaren tills det finns en knappa 1/4 tum av veken sticker upp i skorstenen.

• Byt bomulls packning i insidan av lättare, montering av bomulls bitar runt veken. Fyll din tändare med ny vätska, glida insidan av tändaren tillbaka in i fallet, och tända din Zippo.


Relaterade artiklar