Diabetic fjärde juli Desserter

March 27

Diabetic fjärde juli Desserter


Fyrverkerier, sammankomster, cookouts och desserter markerar den fjärde juli varje år. Diabetiker ska inte behöva inskränka det roliga på grund av sin sjukdom. Anpassningar till desserter för semestern kan göra dem lämpliga för personer med diabetes, det vill säga fjärde juli favoriter som glass och äppelpaj kan avnjutas av alla. Hitta fler förslag till desserter i resurserna.

Flag Pudding för den fjärde juli

Diabetic fjärde juli Desserter


Vispa ihop fyra små paket med vanilj eller cheesecake smaksatt sockerfria omedelbar pudding mix med fyra koppar mjölk. Vik in 16 uns av sockerfri fryst dessert toppning, tinade. Häll blandningen i en nio-by-14-tums bakning pan. Kylskåp i fyra timmar till över natten. Ordna hallon i längs ränder över toppen av kakan, och använder blåbär för att göra den blå stjärnan-fältet i övre vänstra hörnet av kakan. Resultatet kommer att bli en pudding cirkel med en amerikanska flaggan i bär på toppen. (För övriga pudding pie idéer, se referens 1.)

Sockerfri glass

Diabetic fjärde juli Desserter


Blanda ihop två liter fettfri halv-och halv med en kopp strösocker substitut och en matsked av vaniljextrakt. Häll blandningen i trumman på en glassfrys och frysa enligt tillverkarens anvisningar. (Se referens 2.) handvevade glass kannor visas på fjärde juli cookouts som en nostalgisk sätt att förbereda dessert. Hitta dessa på matlagning-leverans butiker. Servera sockerfri glass ovanpå diabetiker vänliga Äppelpaj (nedan).

Diabetic Apple Pie

Diabetic fjärde juli Desserter


Skala, kärna och tunt skiva 1-1 / 2 pounds av Granny Smith (grön) äpplen, och placera dem i en stor bunke. Kasta äpplen med två teskedar citronsaft för att förhindra missfärgning. I en liten skål, rör ihop en tesked malen kanel, en halv tesked riven muskot, en fjärdedel tesked marken kryddpeppar, en fjärdedel tesked marken kardemumma, en matsked majsstärkelse, och åtta teskedar strösocker substitut. Kasta den skivade äpplen med denna kryddblandning, och häll i en nio-tums pie skorpa. Täck kakan med den övre skorpa och skära slitsar i den med en vass kniv. Crimp kanterna för att täta. Grädda pajen i 425 grader F. under 15 minuter till brun skorpa. Sänk temperaturen till 350 grader F och grädda i 35 till 40 minuter eller tills genomstekt och varm. (Se referens 3.)


Relaterade artiklar