Varumärken skor som kör Wide

October 6

Varumärken skor som kör Wide


Ingen har samma fötter, så när du är ute efter att köpa skor som går brett, lönar det sig att veta vilka varumärken görs exakt din storlek. Många sko varumärken bara skräddarsydda mot de mer populära skostorlekar, men det finns en liten lista över företag som tillverkar skor i många sorter. Följande företag fira den breda bredd skor och säljer många mönster för de som bär skor utöver den genomsnittliga storleken.

Skechers

Skechers ger kunderna över 100 val av skor som kör bred, inklusive skor för arbete, fitness och formella sammankomster. Skechers brett bredd utbud omfattar Kvinnors Shape-Ups, som är utformade för att tona musklerna när de är slitna. Män kan välja mellan stål-tå och halksäkra stövlar, gymnastikskor och läder övre finskor. Skechers "breda bredd skor kommer i en för män storlek 3E bredd och kvinnors D-bredd.

Nike

Från stort till extra breda, gör Nike en rad sneakers för män, kvinnor och barn. Nike Air Monarch III för män löper extra stor bredd och sträcker sig från en storlek 6,5 till 15. Nike Air Max Moto + 8 är en sneaker avsedd för kvinnor som löper stor, från storlek 5 till 12. Nike har en räckvidd på basket och fotboll skor för män och kvinnor, samt barns mönster som går brett. Nike gör det också möjligt för kunderna att skräddarsy sina egna skor på nätet med NIKEiD, erbjuder ett urval av färger, storlekar och modeller att välja mellan.

Nunn Bush

Detta företag har tillverkat skor sedan 1912 och erbjuder kunderna möjlighet att söka efter skor på nätet enligt bredd. Det finns en rad bredd storlekar för herrskor, inklusive medel, brett och mycket omfattande. Stilar inkluderar slip-on övre läderskor, tie-up modeller som lämpar sig för vandring, och finskor med komfort geler. Boots, loafers och mocka övre mönster för män är också tillgängliga.

Hush Puppies

Founded in 1958, har Hush Puppies en rad breda sittande skor för män och kvinnor. Finskor är tillgängliga för kvinnor i en mängd olika bredder som presenterar klackar och remmar och mäns sorter inkluderar läder, vattentät och båt skor. Kunderna kan handla barnens skor, som också kör bred, som är lämpliga för skolan eller formella händelser.


Relaterade artiklar