Cowboy västra sällskapsspel

November 19

Cowboy västra sällskapsspel


Även ålder cowboys och indianer är sedan länge borta, skrönor och legender av eran verkar fortfarande att mystifiera och förtrolla barn och vuxna. Som sådan, kan planerar en fest med en cowboy western-tema ger dig en hel del idéer. Under förberedelserna parti, inte bortse från underhållning, och ännu viktigare, sällskapsspel.

Snabbaste Skott

Bestäm vem bland partygästerna kan flytta snabbast med det här spelet. Börja med att placera ett litet bord i mitten av partiet utrymme och sätta en liten pistol ovanpå den. Position två separata linjer av spelare på vardera änden av samma område, lämnar minst 10 fot mellan varje rad och bordet. När du säger "Go", de första spelarna uppradade i vardera änden kapplöpning mot bordet för att ta vapnet innan motståndare. Den person som underlåter att ta pistolen först blir diskvalificerad från spelet. Fortsätt med detta med de andra spelarna i linje, vilket eliminerar alla spelare som inte greppa pistolen först. Dela upp en rad om alla spelare hamna kvar i en rad. Den sista kvarvarande spelaren vinner spelet.

Hula Hoop lassos

Kom i strapatser naturen i väst genom att spela denna lassokastning spel från Easy Party Games och idéer webbplats. Innan spelet, inrätta cirka tre till fem höbalar på gården i en linje, som lämnar ett par fötter mellan varje bal. Samla några hula hoops och linje spelarna upp bakom en rad om fem fot från den första balen. Ge den första spelaren i linje en rockring och instruera henne att kasta bågen till "lasso" närmaste höbalen. Om hon lyckas, går hon till baksidan av linjen. Eliminera alla spelare som inte utföra den här uppgiften. Under de kommande omgångarna, har spelarna kasta rockring på höbalar längre bort. Om du har en slips i slutet av spelet, bryta det genom att ha spelarna fortsätter att kasta hula hoops på längst höbalen tills du kan utropa en vinnare.

Hoppa ormen!

Hitta den mest rörliga spelare i gruppen genom att spela det här spelet från Kids Party Paradise hemsida. Först samla spelarna i en stående cirkel. Stå i mitten av cirkeln med en lång pinne, såsom ett kvastskaft eller en stolpe. Placera pinne i mellan två spelare i cirkeln. När du är klar, flytta kvast runt cirkeln, vilket gör att spelarna att hoppa upp för att undvika att bli utlöst. Den som rör kvasten medan du snurrar det runt blir utslagen. Efter varje rotation, stanna upp en stund. Från igen, varje runda hårdare än den förra genom att flytta kvast upp högre. Den sista kvarvarande spelaren vinner.


Relaterade artiklar