Stair räcke höjdkrav

October 31

Stair räcke höjdkrav


Korrekt konstruktion trappa är avgörande när man bygger eller remodeling ett hem. Trappan måste vara nästan perfekt att passera byggnadsinspektion, och om de inte är, kan de vara dyra att åtgärda. Trappräcken är skyldiga att ha vissa höjder, beroende på om de är inomhus eller utomhus räcken.

Top Rail Höjd

Den övre skenan höjd bör vara mellan 34 och 38 inches från toppen av näsan av steget. Denna mätning bör vara densamma för varje steg. Detta är anledningen till att se till alla stegen är samma höjd är mycket viktigt. Denna regel är förenlig med inomhus och utomhus trappor räcken.

Inredning trappavsatser

Inredning stjärna landning räcke måste skydda en person från att falla av sidan av landningen. Koden kravet Höjden av denna skena är ett minimum av 36 inches och högst 42 inches från golvet till den övre delen av skenan.

Exteriör trappavsatser

Exteriör trappavsatser måste vara 42 inches tall och har en ledstång mellan 30 och 34 inches. Räcket av trappan är fortfarande tillåtet att ha räcket uppsättning mellan 34 och 38 inches. Denna skyddsåtgärd överensstämmer med yttre skyddsräcks krav och är för fallskyddsändamål.


Relaterade artiklar