Så här startar Pine Trees Från Seed

November 2

Så här startar Pine Trees Från Seed


Du kan köpa tallar eller skörda dem själv. Att skörda tall frön, samla större kvinnliga tallkottar - hane tallkottar är mindre. Samla minst 10 kvinnliga tallkottar som har fallit och har öppnat helt. Samla 50 eller fler frön att sluta med ett fåtal som eventuellt kommer att gro in i ett träd. För att få frön av dina pinecones, skaka dem över en pajform. Detta är den punkt där du kommer att börja växa din tall från frö.

Instruktioner

• Fyll en skål med vatten och släppa i dina frön. Samla bara frön som är flytande - de är de enda som har potential att växa in i träd. Plantera dina frön omedelbart.

• Helt fylla flera väl dränerande krukor med planteringsjord. Ju fler frön som du planterar, desto större är chansen att lyckas i växande en tall.

• Placera ett frö i varje kruka med den spetsiga änden nedåt. Dina frön måste vara i vertikalt läge för att kunna växa. Varje frö bör vara strax under jordytan.

• Ställ in varje blomkruka i ett fönster som tar emot massor av solljus. Vattna fröna ordentligt, men inte så mycket att vatten står i marken. Kontrollera varje blomkruka dagligen för att säkerställa att jorden förblir fuktig. Dina frön ska börja gro i två till tre månader.

• Förvandla dina blomkrukor var två eller tre dagar när trädet börjar växa. Detta kommer att hålla trädet från lutad mot fönstret, och det kommer att fortsätta att växa i en upprätt position.

• Trans ditt träd till en större kruka när det är ca 6-inches tall, och plantera den i marken när ditt träd når 12-inches i höjd. Om du fortsätter att placera ditt träd i större krukor, kommer det bromsa tillväxten av din tall.


Relaterade artiklar